kozan.gr: Κ. Πασσαλίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, στη συνάντησή του με τα τοπικά ΜΜΕ: “Θα είμαστε το πρώτο κόμμα – και με διαφορά – στην Π.Ε. Κοζάνης και θα είμαστε το πρώτο κόμμα (πανελλαδικά) στις εκλογές στις 21 Μαΐου” – Οι αναφορές του στα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής (Βίντεο)

4 Απριλίου 2023
22:40

Κ. Πασσαλίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, στη συνάντησή του με τα τοπικά ΜΜΕ, το βράδυ της Τρίτης 4/4, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θα είμαστε το πρώτο κόμμα – και με διαφορά – στην Π.Ε. Κοζάνης και θα είμαστε το πρώτο κόμμα (πανελλαδικά) στις εκλογές στις 21 Μαΐου”.  Οι αναφορές του στα σημαντικότερα προβλήματα της περιοχής.

23 σχόλια

    • Κοιτα το χαλι του κομματος σου μπουμπη και μην ασχολεισαι , αν εισαι νουδουλης σου απομενουν 4-5 εβδομαδες ακομα… αν εισαι κανας φαντασμενος που ονειρευεται Κασιδιαρηδες και ναζηδες στη βουλη βολεψου με το 3,8 και πολυ σου ειναι αν υποθεσουμε οτι ο Αρειος Παγος θα σου επιτρεψει να κατεβεις στις εκλογες.

  • Νομός της πλήρους αποβιομηχανοποιησης και δεν έχει υποψήφιο βουλευτή τον πρόεδρο της Γενοπ,δεν έχει καμμία πιθανότητα,να είναι…πλειοψηφικό ψηφοδελτιο….επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ του 3% είναι αυτή,ξεκάθαρα…..Γι αυτό και ο Κυριάκος…αρέσει δεν αρέσει θα τους κερδισει ξανά…..

  • ΟΠΩΣ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

    • το 2019 με όλη την διαπλοκή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είμασταν στο 32%….μάντεψε τι έρχεται και βρες μαντήλι να κλάψεις γαλάζια ακρίδα

    • ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  • Όλοι πριν εκλέγουν θέλουν να μας σώσουν. Μετά τις εκλογές βέβαια σωζουν μονο την τσέπη τους αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

  • Πιο πιθανο ειναι να παρει το τσαμπιονς λιγκ ο εορδαικος παρα να ξαναβγει πρωθυπουργος ο τσιπρας!!!!!!

  • Μία έντιμη και καθαρή παρουσία. Ο Κώστας είναι ένας από εμάς και πάντα παρών στους αγώνες του Νομού.

  • Οχι θα ψηφισω τον τσιπρα για να σκισει τα μνημονια να καταργησει τον ενφια να μειωσει τους φορους να αυξησει τους μισθους και να πει go back madam merkel!!! Αχ βρε συριζαιοι παλι θα σας μαυρισει ο λαος στις καλπες και εσας θα σας φταιει ο σκαι ο πορτοσαλτε ο χατηνικολαου κτλ κτλ!!!!

    • Καλα εσυ ειδικα και να μη ψηφισεις καθολου χαρη θα μας κανεις τετοιο τρολ φαντασμενο που εισαι 4 χρονια τα ιδια και τα λες μονο θορυβο κανεις εν τελη και εχεις χιλιοαποδειξει ποσο φανατικος οπαδος του αντισυριζα μετωπου εισαι , δεν ξερω αν τα παιρνεις κιολας απο πουθενα για να λες αυτες τις αρλουμπες.

      Υ.Γ. Το Αντε Γεια παντως μικρε θα σας το πουμε εμεις σε 4-5 εβδομαδες ετσι για να παρεις χαμπαρι λιγο οτι το παρτι σας τελειωνει.

        • Γελα τωρα που μπορεις γιατι ειπαμε σε 4-5 εβδομαδες που θα τελειωσει το παρτι σε βλεπω με χαρτομαντηλακι ζεβασοφτ να σκουπιζεις τα δακρυα οπως οι δικοι σας στο υπουργικο συμβουλιο προ ημερων χαχαχαχαααχαχα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.