kozan.gr: Η ανταπάντηση της Πρωταθλήτριας Στίβου Στέλλας Τζικανούλα στο Δήμαρχο Σερβίων Χ. Ελευθερίου και στην Αντιδήμαρχο Έφη Παπαδοπούλου για το δημοτικό στάδιο των Σερβίων

4 Απριλίου 2023
23:00

Η απάντηση του κ. Ελευθερίου σχετικά με την καταστροφή του εξοπλισμού, με εξέπληξε δυσάρεστα. Σαφώς το εσωτερικό του γυμναστηρίου ήταν σε άθλια κατάσταση, λόγω των εργασιών τοποθέτησης θερμομόνωσης και αντικατάστασης των κουφωμάτων, που έγιναν την περίοδο Αυγούστου-Οκτωβρίου 2022. Αντί να καθαριστεί όμως ο χώρος αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο καθαρισμός ξεκίνησε μόλις πριν από 10 ημέρες! Για όσα χρόνια ήμασταν εμείς υπεύθυνοι για το τμήμα στίβου, η αίθουσα του γυμναστηρίου ήταν πάντα καθαρή καθώς φροντίζαμε γι’αυτό εμείς οι ίδιοι. Μάρτυρες μας οι γονείς που έφερναν τα παιδιά τους στον στίβο και οι εκατοντάδες αθλητές. Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν!
Το μόνο που χρειαζόταν η αίθουσα ήταν βάψιμο, που γι’αυτό έπρεπε να φροντίσει ο Δήμος, αλλά 4 χρόνια που είναι υπεύθυνη η τωρινή δημοτική αρχή δεν προχώρησε σε καμία εργασία.
Σήμερα το απόγευμα την ώρα της προπόνησής μας στο γήπεδο Σερβίων, εγώ και ο προπονητής μου, Γυλτίδης Χρήστος, γίναμε αποδέκτες «έντονης επίπληξης!» από την αντιδήμαρχο κα. Παπαδοπούλου και τον σύζυγό της, για τις φωτογραφίες που δημοσίευσα, από την καταστροφή του εξοπλισμού, τον οποίο χαρακτήρισαν «άχρηστο». «Άχρηστα» είναι γι’αυτούς οι ολυμπιακές μπάρες, οι βατήρες, οι βαλβίδες και ο υπόλοιπος εξοπλισμός κόστους χιλιάδων ευρώ, που άφησαν εκτεθειμένο στη βροχή και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να τα κλέψει. Η αλήθεια είναι, πως ο εξοπλισμός που έδειξα είναι ο μοναδικός που χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια για τις ανάγκες της προπονητικής διαδικασίας. Είναι ο μόνος διαθέσιμος!
Με αυτόν καταφέραμε τις όποιες επιτυχίες είχαμε έως σήμερα και φυσικά δεν ήταν για πέταμα!
Εφόσον λοιπόν, ο κ. Ελευθερίου και η κα. Παπαδοπούλου θεωρούν πως ο εξοπλισμός ήταν κατεστραμμένος και άχρηστος, υπάρχει πλάνο άμεσης αντικατάστασής του; Εάν ναι, αυτό θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για τον αθλητισμό του τόπου μας. Εάν όχι, αντί ο κ. Ελευθερίου και η κα. Παπαδοπούλου να με κατηγορούν για μικροπολιτική και άλλες σκοπιμότητες, ας ασχοληθούν με την ουσία του προβλήματος, ώστε να βρεθεί άμεση λύση και να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός που καταστράφηκε από τη βροχή.
Το γεγονός είναι ένα: Για δεκαετίες το τμήμα στίβου του τοπικού συλλόγου είχε μια άκρως αξιόλογη αγωνιστική πορεία, με δεκάδες επιτυχίες σε πανελλήνιο, βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέροντας τα μέγιστα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη περιοχή, ενώ παράλληλα είχε ακαδημίες, μέσω των οποίων καλλιεργούνταν τα αθλητικά ιδεώδη στα παιδιά, δίνοντάς τους παράλληλα μια ασφαλή και υγιή διέξοδο. Δυστυχώς όμως, τα τελευταία δύο χρόνια το τμήμα στίβου βρίσκεται σε πλήρη παρακμή και όλοι γνωρίζουμε ποιοι ευθύνονται γι’αυτό.
Υ.Γ.1 – Πάντως στον σημερινό μας “διαπληκτισμό” με την κα. Παπαδοπούλου και η ίδια συμφώνησε πως: «όταν κάποιος βάφει ή κάνει επισκευές στο σπίτι του, τα έπιπλα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό του σπιτιού, τα μετακινεί σε ένα ασφαλές και προστατευμένο σημείο… δεν τα πετάει στη μέση του δρόμου ή στην αυλή του».
Υ.Γ.2 – Επισυνάπτω φωτογραφίες από την αίθουσα του γυμναστηρίου όταν την καθαρίζαμε και την προσέχαμε σαν το σπίτι μας, όλοι οι αθλητές του στίβου.

15 σχόλια

  • Πως λέγεται αυτό μου μόλις διάβασα; Κάτσε να θυμηθώ.

    ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ λέγεται!

    Στέλλα – Ελευθερίου και αυλή: 3-0 και η πλάκα είναι πως το σκορ θα συνεχίσει να διευρύνεται υπέρ της Στέλλας κάθε φορά που οι “120 επιστήμονες” θα προσπαθήσουν να την σπιλώσουν.

  • Ήταν βρώμικα λέει η Παπαδοπούλου και ο Ελευθερίου! Πως να μην είναι όταν έχετε να καθαρίσετε 6 μήνες και μέσα στην αίθουσα έγιναν εργασίες μόνωσης και αλλαγής κουφωμάτων!!!!

    Και ανεβάζει το κορίτσι φωτογραφίες από μια αίθουσα που λάμπει και που την καθαρίζουν μόνοι τους οι αθλητές!

    Μπράβο και πάλι μπράβο στη Στέλλα!

  • Έγραψε η Παπαδοπούλου τα ψέματα της, είχε το θράσος λέει να πάει στο γήπεδο και ζητήσει “και τα ρέστα” και η Στέλλα με νέα δημοσίευσε την εκμηδένισε και αυτή και τον Ελευθερίου.

    Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια άτομα θέλει ο τόπος μας για να πάει μπροστά!

  • Πως τους γλεντάς έτσι ρε Στέλλα!!! Πως τους γλεντάς!!!

    Ελευθερίου θα ζητήσεις συγνώμη καμία φορά ή ο εγωισμός σου είναι τόσο μεγάλος που σε έχει τυφλώσει;

  • Αυτοπροβολή από όλες τις μεριές.
    Λυπάμαι πραγματικά…….
    Και σας παρακαλώ σταματήστε για το καλό του τόπου.

    • τον τόπο τον διοικεί ο ελευθερίου με 50 ψήφους διαφορά
      Όχι η Στέλλα Τζικανούλα ούτε ο Χρήστος Γυλτίδης
      Καθήκον κάθε πολίτη είναι να αναδεικνύει τα άσχημα της εξουσίας και τις ανεπάρκειες κάθε διοίκησης
      και ας πληρώνει το κόστος με εμπάθεια, ύβρεις και αισχρά υπονοούμενα
      Μάθαμε τώρα, όποιος τους ξεμπροστιάζει αμέσως τον κατηγορούν ότι “έχει δόλο”

      Κράτα γερά Στέλλα. Η ανθρωπιά θα νικήσει

  • εντάξει ξέρουμε, δεν συμπαθείς τον Δήμαρχο.
    Σαν πήρες έναν τίτλο θα επιβάλεις την άποψή σου; Οχι κυρία μου.
    Ποια νομίζεις ότι είσαι.

    • Α ΝΕΟ ΚΟΛΠΑΚΙ!
      ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
      ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!
      ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ;
      ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;
      ο χ ι

      γιατί η Στέλλα έχει ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ

  • Πετάνε την μπάλα στην εξέδρα… για να καλύψουν τις αδυναμίες και τις αντιπάθειές τους. Αυτοί είναι, δεν θα αλλάξουν τώρα.

  • Ο κάθε Δήμαρχος και οι άλλοι αιρετοί αρχοντεσ , πρέπει να σεβονται και όχι να εχθρεύονται όποιον ασκεί κριτική και μάλιστα αυστηρή ιδιαιτερα για ζητήματα που αφορούν τη νεολαία και τον αθλητισμό.!!!

  • “γίναμε αποδέκτες «έντονης επίπληξης!» από την αντιδήμαρχο κα. Παπαδοπούλου και τον σύζυγό της”……

    “αντί ο κ. Ελευθερίου και η κα. Παπαδοπούλου να με κατηγορούν για μικροπολιτική και άλλες σκοπιμότητες, ας ασχοληθούν με την ουσία του προβλήματος, ώστε να βρεθεί άμεση λύση και να αντικατασταθεί ο εξοπλισμός που καταστράφηκε από τη βροχή”

    χρειάζεται κάτι άλλο για να καταλάβουμε το βάθος και το ύψος;

  • Εντάξει Στέλλα καταλάβαμε εσύ είσαι με την Αντιπολίτευση και εμείς οι πολλοί με τον Δήμαρχο,
    Οσο και να θες να τον πλήξεις, ΕΜΕΙΣ παραμένουμε ΠΙΣΤΟΙ σε αυτόν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.