Γ. Βασιλειάδης: Σε ποιες περιοχές της Δ. Μακεδονίας αναμένονται χιονοπτώσεις την Πέμπτη & την Παρασκευή

5 Απριλίου 2023
09:21
Κανένα σχόλιο
Ένα όχι και τόσο ευχάριστο προγνωστικά τοπίο διαμορφώνεται για αύριο και μεθαύριο στη Δυτική Μακεδονία. Αν δεν προκύψει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, από το πρωινό της Πέμπτης, αναμένονται χιονοπτώσεις σε ένα αρκετά μεγάλο τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας. Για την ακρίβεια, οι περιοχές που θα δουν χιόνι και χιονόστρωση είναι οι εξής.
Δήμοι Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών, Εορδαίας. Στον δήμο Κοζάνης πάνω από τα 550μ.
Δήμοι Νεστορίου και Καστοριάς.
Δήμοι Βοίου, Γρεβενών και Δεσκάτης άνω των 600μ
Τα ύψη χιονόστρωση μπορεί να φτάσουν τα 5 με10εκ με τα τρέχοντα δεδομένα σε πολλές από τις παραπάνω περιοχές.
Δύσκολο το πρωινό της Παρασκευής, που ο κίνδυνος παγετού παραμένει αυξημένες με ελάχιστες τιμές που μπορεί να φτάσουν τους -3 με -4C. Σημαντικό όπλο ενάντια σε αυτή την προοπτική, ένα αεράκι που σε αρκετές περιοχές φαίνεται πως θα υπάρχει.
Γ. Βασιλειάδης – Προγνώστης Καιρού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.