kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το πάρτι, τώρα, αρχίζει!

5 Απριλίου 2023
10:36

 Ο Λ. Μαλούτας πήρε την απόφαση να μη “δραπετεύσει” και να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης. Η στήλη οφείλει να αναγνωρίσει την πραγματικά γενναία απόφασή του να επαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο δίνοντας ταυτοχρόνως τη δυνατότητα στους δημότες να τον κρίνουν για τα πεπραγμένα του αυτή την περίοδο. Μαθαίνουμε ότι αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί και σχετική εκδήλωση – συνέντευξη τύπου. Το πάρτι, τώρα, αρχίζει κι οι εκπλήξεις, όπως σε όλα τα πάρτι, αναμένονται να είναι πολλές.

Η Χύτρα

17 σχόλια

  • Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί θα πάρω πίσω αυτό το λάθος που έκανα και τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές και μας κορόιδεψε μαύρισμα φίλοι μου κοζανίτες σε αυτόν που μας κορόιδεψε και πήγε την Κοζάνη πολλά χρόνια πίσω

  • ρε kozan.gr θεωρείς τον εαυτό σου αντικειμενικό ;
    απο day1 δείχνεις εμμονή και τώρα μιλάς με χαρακτηρισμούς.
    Απάντησε μου σε παρακαλώ ;
    1. είναι αντικειμενική δημοσιογραφία αυτό που κάνεις ;
    2. Ποιανού συμφέροντα εκπροσωπείς ;
    3. Γιατί δε κάνεις εσύ συνδυασμό να δω κάτι που θέλω .
    ( οχι ότι θα απαντήσεις ή θα το ανεβάσεις αλλά λέμε τώρα)

  • Μαλούτα μπορείς να βγάλεις τη μάσκα σου γιατί ξέρεις καλά ότι μάσκες πέσανε, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα… Α ξέχασα χαιρετίσματα και στο φίλο σου Μιχαηλίδη και στο συνδυασμό συμαδρακου, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

  • Μήπως η φωτογραφία του δημάρχου είναι τότε που “ξέχασαν” να αγοράσουν στεφάνι για τον δήμαρχο στην εκδήλωση της 17Ν ??

  • Δεν αποτελείωσες τα βουνά με φ/Κ μαζί με την παρεούλα σου υπάρχουν και άλλα !!!!!!!Λάζου μάστειτου που λεν στ κόζιαν…..

  • Είναι καλό να θυμόμαστε ότι το σύμπαν —με μια μικρή, ασήμαντη εξαίρεση— αποτελείται από τους άλλους.

  • Το καλύτερο θα έρθει στις 8 Οκτωβρίου γύρω στις 8 το βράδυ, όταν θα έχουν ήδη βγει τα πρώτα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και θα είναι τριτοτέταρτος και κάτω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.