kozan.gr: Μεγάλη “ουρά” έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ, στην Κοζάνη, που ανακαινίζεται – Ο κόσμος εξυπηρετείται από παραπλήσιο χώρο με τα παράπονα να είναι πολλά για την αργοπορία στην εξυπηρέτηση (Φωτογραφίες)

5 Απριλίου 2023
12:52

 

Μεγάλη “ουρά” έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ, στην Κοζάνη, που ανακαινίζεται. Ο κόσμος εξυπηρετείται από παραπλήσιο χώρο με τα παράπονα να είναι πολλά για την αργοπορία στην εξυπηρέτηση.

7 σχόλια

  • ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΗ! ΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΌΝ

  • Για έναν απλό λογαριασμό πάνε να τον πληρώσουν εκεί πως να μην γίνεται αυτό;
    Εν έτη 2023 και δεν πληρώνουν μέσω winbank ή έστω σε κάποιο περίπτερο που απ’όσο έχω δει πολλοί είναι αυτοί που εξυπηρετούν τέτοιες πληρωμές.
    Τους πείραξε το 0,50€ που θα δώσουν έξτρα μήπως και προτιμούν την ταλαιπωρία;
    Κάποτε πρέπει να εκσυγχρονκστούμε λίγο γιατί δεν πάμε μπροστά αλλιώς.
    Έλεος απλά.

    • Απάντησε ο πρώτος ποιοι είναι αυτοί και εγώ να προσθέσω πως ανάμεσα σε αυτούς είναι και εκείνοι που χρωστάνε 500 ή 1000 φεύγα ευρώ και πάνε κάθε μήνα να δώσουν 20-20€ με διακανονισμό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.