kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 5/4, η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του συντοπίτη μας ιατρού Τάσου Φούντογλου με τίτλο «Η ανοσία της αγέλης» (Βίντεο 9′ & Φωτογραφίες)

5 Απριλίου 2023
20:26

 

Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 5/4, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του συντοπίτη μας ιατρού Τάσου Φούντογλου με τίτλο «Η ανοσία της αγέλης». Για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησαν οι: Δημήτριος Σιόλιος, Διοικητής Νοσοκομείου Κοζάνης, Όλγα Πουταχίδου, Ψυχολόγος-Κοινωνιολόγος

Ο Τάσος Φούντογλου είναι γιατρός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών. Ασκεί τη Νεφρολογία μεταξύ Κοζάνης και Ιωαννίνων, ενώ εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με θέμα τα γενετικά νοσήματα του νεφρού. Στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του, καθότι πατέρας δύο παιδιών, απλώς… γράφει. Η πρώτη του συγγραφική απόπειρα ήταν το μυθιστόρημα «Μη ρωτάς αν ζω» με σαφείς βιωματικές αναφορές, και τρία χρόνια μετά, ακολουθεί το μυθιστόρημα «Η ανοσία της αγέλης» από τις εκδόσεις Πνοή.

Πληροφορίες έκδοσης:

Συγγραφέας: Τάσος Φούντογλου

Τίτλος: Η ανοσία της αγέλης

Σελίδες: 360

Διαστάσεις: 14Χ21

ISBN: 978-618-5520-56-4

Τιμή: 15 €

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4/2023

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στον κύριο Τάσο Φουντογλου ! Είναι άξιος επιστήμονας και άνθρωπος και με συγκραφικο ταλέντο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.