Aναφορά αναγνώστριας, από την Πτολεμαίδα, στο kozan.gr: Tα σχοινιά στα δέντρα της λαϊκής αγοράς και τα “παιχνίδια” των παιδιών

6 Απριλίου 2023
08:17

Θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό που υπέπεσε στην αντίληψή μου και πραγματικά με τρόμαξε, με σκοπό να κάνουν κάτι οι υπεύθυνοι, πριν είναι αργά. Χθες αργά το απόγευμα, διερχόμενη από τη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας, είδα μια παρέα τριών παιδιών, ηλικίας γυμνασίου περίπου, να “παίζουν” ας πούμε ένα “παιχνίδι”. Στον πεζόδρομο της λαϊκής αγοράς, υπάρχουν αρκετά δέντρα. Πάνω σε αυτά τα δέντρα λοιπόν, υπάρχουν κάποια σκοινιά που είναι δεμένα στα ψηλά κλαδιά και φτάνουν μέχρι αρκετά κάτω, τα οποία προφανώς τα έχουν μόνιμα εκεί για λόγους ευκολίας οι πωλητές της λαϊκής αγοράς. Δεν θέλω να περιγράψω το παιχνίδι που προσπαθούσαν να παίξουν τα παιδιά και που σταμάτησε έγκαιρα μετά από δική μου παραίνεση. Θα πω μόνο ότι καλό θα ήταν κάποιοι αρμόδιοι να τα βγάλουν άμεσα και να ενημερώσουν τους πωλητές να μην αφήνουν σκοινιά στα δέντρα ή έστω να τα μαζεύουν κάπως και να μην κρέμονται, πριν γίνει κάποιο ατύχημα. Τα παιδιά είναι παιδιά. Πολλές φορές κάνουν πράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα θα μου πείτε, γιατί δεν ενημερώνεις εσύ κυρία μου τον Δήμο. Θα το έκανα, αλλά ειλικρινά φοβάμαι ότι δεν θα έπαιρναν στα σοβαρά μια τέτοια παρατήρηση. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Δεν έχει σημασία για μένα. Αυτό που θα ήθελα τώρα εγώ μετά από αυτό που είδα, είναι να απομακρυνθούν αυτά τα σκοινιά το συντομότερο δυνατό.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.