To μήνυμα του Σ. Παπασωτηρίου για την υποψηφιότητά του ως Βουλευτής της ΝΔ στην Π.Ε. Φλώρινας

6 Απριλίου 2023
19:11
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την απόφαση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως υποψήφιο βουλευτή στο νομό μας. Η επιλογή στο πρόσωπο μου αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη. Αγαπώ τον τόπο μας την Φλώρινα και μέριμνα μου είναι η ανάπτυξη της με νέες ιδέες και σταθερότητα. Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες μου που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω. Το αύριο ανήκει σε όλους μας! Με τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχωράμε ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

2 σχόλια

  • Κύριε Παπασωτηρίου θερμά συγχαρητήρια. Είστε άξιος άνθρωπος δώσατε δείγματα άριστης γραφής. Τώρα από άλλο μετερίζι έχεις να δώσεις περισσότερα. Η Φλώρινα θα σε τιμήσει όπως σου αξίζει. Καλή επιτυχία. !!!

  • Όλες οι υποψηφιότητες της ΝΔουλας στη δυτική Μακεδονία κατώτερες των περιστάσεων…πραγματικά πολύ λυπηρό!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.