kozan.gr: Πτολεμαίδα: Σε φίλους κι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 6/4 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Καρυπίδης: ” Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στο Μαξίμου. Δε θα “μπουκάρω” στο Μαξίμου θα κατασκηνώνω εκεί να λύνω τα ζητήματά μας” (Bίντεο & Φωτογραφίες)

6 Απριλίου 2023
19:32

 

Σε φίλους κι υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 6/4, στην Πτολεμαίδα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Καρυπίδης.

 

29 σχόλια

    • Και θα παει ο ωτοακουστης του Χαρβαρντ ε?
      αντε καλα κρασα…βαλε καμια ζακετα μη κρυωσεις!

        • καλά παρε εσυ το δελτιο
          (Pass) για να φας και ασε τα 1800 € το μηνα ανα καρτα και ανα λογαριασμό να τα τρων αλλοι..

  • Για κάμπινγκ θα πάει ο ντοντος. Όσο για το τι λύσεις θα βρίσκει έχουμε ως σημείο αναφοράς την θητεία του ως περιφεριαρχης. Μηδέν . Τίποτα. Ύπνος βάθος.

  • Την μοναδα 5 την εκανε ο Παλαιοκρασας και οχι εσεις.Εσεις το μονο που κανατα ειναι το γκρεμισμα της γεφυρας στο Lidl.

  • Καλά όλοι εσείς οι παραπάνω λουστήτε τις αυξήσεις του Μητσοτάκη στο ρεύμα και απολαύστε το φθηνότερο από τους υπόλοιπους συνελληνες χάριν του Καρυπίδη, μέχρι να σας δώσει ο πετυχημένος υδρογόνο από το λευκό δράκο

  • Μπράβο ρε Καρυπιδη σε τέτοιους καιρούς μάζεψες τόσο κόσμο ε αυτό είναι άθλος μπράβο και καλή επιτυχία

  • δεξιουληδες παλι αρχισατε το κλαμα?
    εχουμε ακομα 40 μερες περιπου μεχρι να πεσει το καθεστως σας
    μην σκουζετε απο τωρα. Πρωτα θα φυγει ο ωτοακουστης απ το Μαξιμου
    και αργοτερα ο κυριος κηπακοι και κοτουλες με τους ασπρους δρακους
    ολα θα γινουν οπως πρεπει!

    • Καλώς τον σκοπιανοτσολιά από τα λιντλ! Που’σαι συ βρε; Κάθε φορά που έρχονται εκλογές και μυρίζεσαι μεροκάματο, βγαίνεις από την τρύπα σου βλέπω!

      • Γεια σου αυλικε τι χαμπαρια?
        ενω εσυ 4 χρονια εκει στον αγωνα να γραφεις ολο για τσιπροκιο και νομιζεις οτι συρρικνωνεις τον συριζα ε?
        Α! και κατι ακομα…εμενα λες σκοπιανοτσολια βρε φελλε…που ο ωτοακουστης σου δηλωνε οτι θα ασκησει βετο – ακομα το ψαχνουμε..
        και οτι δεν θα καλωσορισει τον ζαεφ και πηγαινε και του εκανε χειραψιες?

        Βρε κοιταξτε τα χαλια σας μπαταχτσηδες που θα βγαλετε και γλωσσα γελαει ο κοσμος με το χαλι σας , εχετε και θρασος μεγαλο εκει στο συνονθυλευμα των Πατσηδων

  • ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΑΣΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ….ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

  • Θόδωρε πάμε γερά, είμαστε μαζί σου, επιτέλους να αλλάξει το τοπίο της περιοχής μας, 4 της δεξιάς βουλευτές και μάλιστα ο ένας υπουργός και το κάναν για την περιοχή, μηδέν εις το πηλικον, άσε για τον τωρινό περιφερειαρχη….. Αυτός και αν είναι μηδέν, ευτυχώς τον άκουσα κι έβαλα κοτουλες και τρώμε και κανένα φρέσκο αυγό. Προχώρα Καρυπιδη είμαστε όλοι εδώ δυνατά μαζί σου

    • Ενώ όσο ήταν ο Θεόδωρος στην περιφέρεια η περιοχή μας είχε πετύχει τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης. Πρώτη από το τέλος.

    • Έτσι όπως το άλλαξε ως Περιφερειάρχη την περίοδο 2015 – 2019 με τελευταία θέση στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ; Ο ένας χειρότερος από τον άλλο!

  • Στόχευσε με ακρίβεια παντως.Στην άρχουσα τάξη που εκλεγει κυβέρνηση τους συνταξιούχους αυτών τα προβληματα θα λύνει στην..κατασκήνωση!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.