kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου από την Κοινότητα Κοιλάδας Κοζάνης: “Βάζουμε φρένο στην υποβάθμιση του τόπου μας, στην καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων γεωργικής γης και βοσκοτόπων”(Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Απριλίου 2023
23:30

“Βάζουμε φρένο στην υποβάθμιση του τόπου μας, στην καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων γεωργικής γης και βοσκοτόπων. Το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας είναι στα χέρια των κατοίκων της”, ήταν μερικές από τις κουβέντες που ακούσθηκαν από την Γ. Ζεμπιλιάδου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης 6/4 στην Κοινότητα Κοιλάδας.

 

11 σχόλια

  • Επικίνδυνη αντιπολιτευτική ρητορική που μπορεί να της δώσει λίγες ψήφους αλλά της αφαιρεί πολιτική αξιοπρέπεια.

    • Πολιτική αξιοπρέπεια είναι να λες τα πράγματα με το όνομα τους ακόμη και αν θίγεις συμφέροντα! Συγχαρητήρια κυρία Ζεμπιλιάδου

  • Αυτό παλι με την Ζεμπελιαδου?αιώνια υποψήφια περιφερειάρχης και αιώνια ηττημένη….και ξανά υποψήφια!με το ζόρι,δεν γίνεται τιποτα!

  • Αν επιβεβαιωνεσαι σε όσα αναφέρεις,σε όσα επισημαίνεις με αριθμούς και επιχειρήματα, είναι”φθηνη”αντιπολιτευση,τότε ας αρκεστούμε στην ανάπτυξη με τις κοτουλες και τους κηπακους,στην έλλειψη ουσιαστικών έργων υποδομής, στην απορρόφηση 5%από διαφορα κονδύλια ,στην χορήγηση 1.8 δις ως αποζημίωση για την απολιγνητοποιηση,ενώ είχε οριστεί το ποσό των 8 δις περίπου, (αλλά τα υπόλοιπα χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη του τουρισμού στα νησιά,με ότι αυτό συνεπάγεται για την ΠΔΜ),αν μας αρέσει η ληστρικη καταπάτηση βιοτόπων και γονιμων εδαφών στον βωμό των ΑΠΕ,με ασύλληπτα κέρδη ολίγων στις πλάτες των δυτικομακεδονων,Τότε ναι Γεωργία είσαι μόνο για να προκαλείς εντυπώσεις….

  • Τι θέλεις να πεις; είσαι περήφανος για αυτούς που βγάλαμε;Γι’αυτό πιάσαμε πάτο. Γιατί δεν ψηφίζουμε αυτούς που αξίζουν. Κύρια Ζεμπιλιαδου δεν σας ψήφισα και μετάνιωσα. Μην ακούτε τους ανόητους. Τα καλά παιδιά τέλος.

  • Η Ζεμπιλιαδου είναι η μόνη που αποδεδειγμένα αγωνίζεται για την ΠΔΜ και τους κατοίκους της.Αυτο πηγάζει από τις κατά καιρούς τοποθετήσεις της αλλά και αναφορές σε κονδύλια που χάθηκαν,σε λιμνάζοντα και ανεκμεταλευτα κεφάλαια που θα βελτίωναν τις συνθήκες διαβίωσης μας.Ειναι η μόνη που αξίζει να βρίσκεται στο “τιμόνι ” της ΠΔΜ.

  • Πολιτικο συμπέρασμα, Κουζιάκης στο Δήμο Ζεμπιλιάδου περιφερεια, εκτός αν καποιοι δεν τους αφήσουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.