Επανεξελέγη Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ο Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης

7 Απριλίου 2023
12:48

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 η διαδικασία εκλογής του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην οποία σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, στο αξίωμα επανεξελέγη ο νυν Πρύτανης, Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Οι Αντιπρυτάνεις οι οποίοι ορίστηκαν από τον κ. Θεοδουλίδη καθώς και οι τομείς ευθύνης τους είναι ως ακολούθως:

  1. Καθηγητής Σαριαννίδης Νικόλαος, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας
  2. Καθηγήτρια Σπύρτου Άννα, Διοικητικών Υποθέσεων και Ολιστικής Μέριμνας
  3. Καθηγητής Μαρόπουλος Στέργιος, Έρευνας και Καινοτομίας
  4. Καθηγήτρια Γρίβα Ελένη, Διεθνών Σχέσεων, Εξωστρέφειας και Δια Βίου Μάθησης

Η θητεία του Πρύτανη και των τεσσάρων (4) Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και έχει διάρκεια 4 έτη.

11 σχόλια

  • Θα ήταν οξύμωρο να “τρέχει” μόνος του ο Θόδωρος και να βγει δεύτερος…

    Αλλά εμένα με εντυπωσιάζουν οι προτάσεις του για τις αντιπρυτανείες. Διακρίνω μια ολιστική πολιτική κωλοτούμπα από τον Αλεκσάκο στον Κρυφακούλη και βλέπω αδυναμία αποτίναξης του ΤΕΙτζίδικου παρελθόντος…

    • διακρίνω μεγάλη στεναχώρια. Αναρωτιέμαι γιατι δεν κατεβήκατε στις εκλογές? ίσως γιατί ούτε τον εαυτό σας δεν πείσατε. Θα σας ειδοποιήσουμε

      • Η κριτική προφανώς ενοχλεί και εσείς αναλάβατε ρόλο υπεράσπισης. Αναμενόμενο στο σύστημα διοίκησης που έχει νομοθετήσει η ΒτΕ χάριν όλων εκείνων που της ασκούν επιρροή.

        Μια ματιά στα έδρανα των 300 είναι αποκαλυπτική: διπλωματούχοι, καθηγητές πανεπιστημίων, γιατροί, δικηγόροι, το δεκατιανό τους θα φροντίσουν, όχι τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας.

    • Με εντυπωσιάζει η στεναχώρια σου!!! Έλα που σε όλα το πανεπιστήμιο πηγαίνει καλύτερα…. θα σας ειδοποιήσουμε

  • Θα ήταν οξύμωρο να “τρέχει” μόνος του ο Θόδωρος και να βγει δεύτερος…

    Αλλά εμένα με εντυπωσιάζουν οι προτάσεις του για τις αντιπρυτανείες. Διακρίνω μια ολιστική πολιτική κωλοτούμπα από τον Αλεκσάκο στον Κρυφακούλη και αδυναμία αποτίναξης του ΤΕΙτζίδικου παρελθόντος…

  • Έχω κάνει αρκετές φορές αιτήσεις στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για να διδάξω μαθήματα στην πολυτεχνική σχολή και με κάποιο μαγικ΄ο τρόπο με απορρίπτουν κάθε φορά και “τυχαία” προσλαμβάνουν παιδιά μελών ΔΕΠ στο ίδιο τμήμα!

    Νομίζω πρέπει να τα δει αυτα ο κύριος πρύτανης γιατί είναι αντιδεοντολογικά και να πράξει τα δέοντα.

      • Προσωπικά γνωρίζω πως υιος μέλους ΔΕΠ εν ενεργεία, διδάσκει με αμοιβή μαθήματα του ιδίου τμήματος αλλά και διεκδίκησε θέσεις ΔΕΠ στο ίδιο τμήμα με τον εν ενεργεία γονέα του.

        Το θεωρώ τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και αντιακαδημαικό

        Δεν γνωρίζω τι γίνεται στις υπόλοιπες σχολές αλλά είχα δει κάποια παρόμοια δημοσιεύματα για μια θέση ΔΕΠ στην Καστοριά.

        Όπως και να έχει μάλλον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα οικογενειοκρατίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.