kozan.gr: Π. Βρυζίδου, Κ. Πασσαλίδης (ΣΥΡΙΖΑ) & Ι. Νικολαΐδης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4/2022, στο δεύτερο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου (Ηχητικό)

7 Απριλίου 2023
20:41

 

Π. Βρυζίδου (ΝΔ), Κ. Πασσαλίδης (ΣΥΡΙΖΑ)  & Ι. Νικολαΐδης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4/2022, στο δεύτερο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

*** Γρήγορη ακρόαση (Κλικ γι’ άμεση μετάβαση σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης από τα παρακάτω)

ΜΕΡΟΣ Α’

1) Πως σχολίασε η Παρασκευή Βρυζίδου παλαιότερη δήλωση του Κώστα Πασσαλίδη ο οποίος με αφορμή την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση, την  κατάσταση της οικονομίας, τα εθνικά θέματα και διάφορα άλλα ζητήματα τοπικής φύσεως είχε χαρακτηρίσει την ΝΔ μια κυβέρνηση αδέξια και επικίνδυνη.

2) Στο ίδιο ερώτημα ο κ. Ισαάκ Νικολαΐδης χαρακτήρισε κάποιες πολιτικές της ΝΔ πραγματικά επικίνδυνες

3) Εμμένει ο Κώστας Πασσαλίδης σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τη ΝΔ (ότι είναι μια κυβέρνηση αδέξια και επικίνδυνη) εξηγώντας και τους λόγους

4) Μια σύντομη απάντηση, για το ίδιο θέμα, από την Παρασκευή Βρυζίδου

MΕΡΟΣ Β’

 1) Πως κρίνει την κατάσταση με την ανεργία και την εξέλιξη της Δίκαιης Μετάβασης στην Δ. Μακεδονία ο Κώστας Πασσαλίδης 

2) Ο  Ισαάκ Νικολαΐδης σχολιάζοντας το θέμα της ανεργίας και την εξέλιξη της Δίκαιης Μετάβαση ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας πως είναι ένας πατέρας που και τα δύο παιδιά του εργάζονται στο εξωτερικό  σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως οι μόνες θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν ήταν του Κωστή Μουσουρούλη (Συντονιστής του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των λιγνιτικών περιοχών) και του Γιώργου Τοπαλίδη στη Μετάβαση Α.Ε.

3) H Παρασκευή Bρυζίδου θεωρεί πως  όπως χειρίστηκε το θέμα της ΔΕΗ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθεί η ανεργία στην περιοχή και πολλοί νέοι να φύγουν για εργασία στο  εξωτερικό

4) Μια σύντομη τοποθέτηση, για το ίδιο θέμα, από τον Κώστα Πασσαλίδη ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ξεπούλησε την ΔΕΗ και πως πλέον είμαστε εξαρτημένοι στην ενέργεια από ξένους παράγοντες, με τη δέσμευση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει στο κράτος το 51% των μετοχών της ΔΕΗ

ΜΕΡΟΣ Γ’

1)  Ο  Ισαάκ Νικολαΐδης  για το  επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στα νοσοκομεία της περιοχής, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ιατρών & νοσηλευτών και την ανάγκη δημιουργίας υπηρεσιών Τριτοβάθμιας φροντίδας  

2) O Kώστας Πασσαλίδης για την κατάσταση στα νοσοκομεία της περιοχής κι ότι η ΝΔ βλέπει την υγεία σαν εμπορεύσιμο είδος.

3) Η Παρασκευή Βρυζίδου για την κατάσταση στα νοσοκομεία της περιοχής και ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε επάρκεια γιατρών για να γίνονται εφημερίες ενώ με τη ΝΔ και την περίοδο της πανδημίας δημιουργήθηκαν πολλές θέσεις κι έγιναν πολλές προσλήψεις (κυρίως επικουρικών)  γιατρών )

4) Μια σύντομη τοποθέτηση, για το ίδιο θέμα, από τον Ισαάκ Νικολαΐδη 

ΜΕΡΟΣ Δ’

1) Τι απάντησε η Παρασκευή Βρυζίδου στο ερώτημα για το αν η ΝΔ  έχει κλείσει οριστικά το θέμα της μετεγκατάστασης της Ακρινής κι αν υπάρχει στο τραπεζι, ακόμη, μόνο η εναλλακτική πρόταση.

2) Πως απάντησε ο Ισαάκ Νικολαΐδης στην έμμεση αιχμή της Παρασκευής Βρυζίδου για το ΠΑΣΟΚ που έφερε το Νόμο το 2011 για τη μετεγκατάσταση τονίζοντας πως οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και το ΠΑΣΟΚ δεν τον εφάρμοσε άμεσα

3) Ο Κώστας Πασσαλίδης, για το ίδιο θέμα, ανέφερε πως η ΝΔ δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣΤΕ εκφράζοντας την απορία για το τι παράδειγμα δίνει στην κοινωνία όταν η ίδια δεν εφαρμόζει τους νόμους

ΜΕΡΟΣ Ε’

1) Τι απάντησε ο Κώστας Πασσαλίδης για το αν φανταζόταν έτσι την “Πράσινη Ανάτπυξη” όπως αυτή εξελίσσεται, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, στην περιοχή μας, με την ανάπτυξη αποκλειστικά ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών.

2)  Πως απάντησε για το ίδιο θέμα ο Ισαάκ Νικολαΐδης

3) Η άποψη της Παρασκευή Βρυζίδου για το ίδιο θέμα

 

ΜΕΡΟΣ ΣΤ’

1) Η άποψη του Ισαάκ Νικολαΐδη για την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων και ποιους βαραίνουν οι ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση

2)  Η άποψη του Κώστα Πασσαλίδη για τα προβλήματα στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων 

3) Η άποψη της Παρασκευής Βρυζίδου για τα προβλήματα στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων 

 

ΜΕΡΟΣ Ζ’

  1. Η πρόβλεψη του Ισαάκ Νικολαΐδη για το ποσοστό που εκτιμά ότι θα έχει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές κι αν θα εκλέξει βουλευτή στην Π.Ε. Κοζάνης ότι θα συγκεντρώσει το κόμμα σας.
  2. Η πρόβλεψη του Κώστα Πασσαλίδη  για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα και τι ποσοστό θα έχει.
  3. Η πρόβλεψη της Παρασκευής Βρυζίδου για το αν η ΝΔ θα είναι πρώτο ή δεύτερο κόμμα και τι ποσοστό θα έχει

 

 

— Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε, αν δεν το είδατε, το διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr με τους Γ. Αμανατίδη, Κ. Βέττα & Π. Κουκουλόπουλο, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου

kozan.gr: Γ. Αμανατίδης, Κ. Βέττα & Π. Κουκουλόπουλος διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, το απόγευμα της Τρίτης 4/4/2022, στο πρώτο διαδικτυακό τραπέζι του kozan.gr πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου (Ηχητικό)

7 σχόλια

  • αν ειναι επικινδυνη και αχρηστη η κυβερνηση της νεας δημοκρατιας;το απεδειξε 4 χρονια τωρα,οικονομικα σκανδαλα,απευθειας αναθεσεις εργων σε ημετερους 9 δις συνολικα,παρακολουθησεις μεσα απο το πρωθυπουργικο γραφειο,πυρκαγιες στην ευβοια οπου καηκαν 1.500.000 στρεμματα,το τραγικο απο καθε αποψη δυστυχημα των τεμπων,35.000 νεκροι απο την πανδημια λογω απαξιωσης του δημοσιου συστηματος υγειας,αν ολα αυτα δεν καθιστουν μια κυβερνηση επικινδυνη για εναν τοπο τοτε τι την καθιστα;

    • Ξυπνήστε ρε,Μακεδόνες!Μέχρι τώρα έχετε δεί κάποια κυβέρνηση της προκοπής,να πούμε;Μόνο χρέη στα κόμματα τους και στην χώρα φέρνουν.Καλά είπε κι ο άλλος σχολιαστής,πως τα μεγάλα κόμματα θα συνεργαστουν και θα περιλάβουν τη χώρα μας.

      • Πριν πας να ψηφίσεις και αφού σε ενδιαφέρουν τα χρέη των κομμάτων, δες πόσα χρωστάνε. Μισό δις (500 εκ€) ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

        Μηδέν € ο ΣΥΡΙΖΑ. Μηδέν. Το κατάλαβες;

        • Τσίπρα,τι καλό εκανε στην χώρα το κόμμα σου;Εφερε λεφτά στην Ελλάδα και μείωσε το χρεος της;Εκμεταλλεύτηκε τον ενεργειακό μας πλούτο;Υπογράψατε την Συμφωνία των Πρεσπών,ψηφισατε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμους σπιτιών,βάλατε βαριά φορολογία στον ιδιωτικό τομέα και θέλετε να ξανακυβερνήσετε,τρομάρα σας.Ο αρχηγός σου δεν ξέρει,τι θα πεί δουλειά και έβλαψε την μεσαία τάξη.Πάρτε ψήφους από τους αναρχικούς,τους γύφτους και τους επενδυτές λαθρομετανάστες.

          • περιμενω με αγωνια να γραψεις τωρα τι ακριβως εχουν κανει οι αλλοι !!!!
            Αν δυσκολευτεις να μου γραψεις για να σε βοηθησω.

  • Εμένα μου άρεσαν οι τοποθετήσεις του Πασσαλιδη. Συγκεκριμένος και γνώστης των προβλημάτων του νομού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.