Φ. Κεχαγιάς: “Γιοφύρι της Άρτας το κολυμβητήριο Κοζάνης”

7 Απριλίου 2023
14:16

ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ ΚΟΖΆΝΗΣ,έχει γίνει γιοφύρι της Άρτας.Εχουν περάσει 4 χρόνια και η Δημοτική αρχή του κ Μαλουτα δεν ενδιαφέρεται να τελειώσει το έργο έχει σταματήσει τις εργασίες ο εργολάβος.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΊ ΕΛΕΓΑΝ ΌΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ .ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΧΡΌΝΙΑ ΧΩΡΊΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ για τα παιδιά της Κοζάνης.Ειναι τα ΘΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΑΡΧΉΣ του κ.Μαλουτα .Οι φωτογραφίες χθεσινές.

Φ. Κεχαγιάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης

 

16 σχόλια

  • δε λες καλύτερα οτι μετά από τόσα χρόνια ΤΩΡΑ ξεκίνησαν κάποιες εργασίες με ρυθμούς χελώνας! Απορώ πόσο θα έπερνε κ πόσο περισσότερο θα κόστιζε ένα καινούριο;;

    • Όχι δε λες καλύτερα. Τώρα πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για να γυρίσουμε στο κολυμβητήριο που είχαμε το 1990. Α ξέχασα , ο Λάζος θα κάνει και ανοιχτό κολυμβητήριο στη ζεπ

  • Θα θα πολλά θα και μετά όνειρα θερινός νυκτός…. Μην περιμένετε τίποτα από ανθρώπους τις παλαιοκοματικης νοοτροπίας.. Ο κόσμος να σκεφτεί επιτέλους λογικά….

  • Από ότι έχω παρατηρήσει πείτε μου αν κάνω λάθος

    Εδώ και ένα χρόνο έχουνε βγάλει τα παλιά πάνελ και έχουνε βάψει τα σίδερα

    Κάνω λάθος? Ή έχουνε γίνει και άλλες εργασίες?

    Δηλαδή αν τους προσλάβεις να σου χτίσουν οικοδομή θέλουν καμία 20αρια χρόνια

  • Όλοι εσείς καλό θα είναι να ρωτάτε αν δεν ξέρετε έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση του μεταλλικού κτιρίου εκτός κολόνες οι οποίες έχουν γίνει αμοβολη και ο συγκεκριμένος εργολάβος έχει παραδόσει από εδώ και πέρα είναι δημοπράτηση αλου έργου οκ κύριε Κεχαγιά ξύπνα ελο έργο είναι για τα πάνελ αλο για πλακάκια και αποδυτήρια το οποίο δεν έχει γίνει κάν δημοπρασία ακόμη τέλος κατάλαβες η μπα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.