Ενίσχυση των δομών Υγείας τώρα με το απαραίτητο προσωπικό, του ΚΥ Σερβίων, των Περιφερειακών Ιατρείων Σερβίων και Βελβεντού, του ΕΚΑΒ ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πασσαλίδης Κωνσταντίνος 

8 Απριλίου 2023
12:24

 

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Κοζάνης Πασσαλίδης Κωνσταντίνος παραβρέθηκε στην κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Σερβίων.

 Μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του κατέδειξε την αποστροφή και την αναλγησία τοσο της κυβέρνησης όσο και της περιφερειακής αρχής για τα μεγάλα ζητήματα ασφάλειας και υγείας όπως η κρεμαστή γέφυρα και η αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Σερβίων.  Τέλος δεσμεύτηκε ενώπιον των Δημάρχων, Φορέων και κατοίκων των δήμων Σερβίων και Βελβεντού να είναι παρών στον αγώνα τους ώστε να γίνουν πράξη τα δίκαια αιτήματα τους που συνοψίζονται ως εξής:
1.   Ενίσχυση των δομών Υγείας τώρα με το απαραίτητο προσωπικό, του ΚΥ Σερβίων, των Περιφερειακών Ιατρείων Σερβίων και Βελβεντού, του ΕΚΑΒ.
2.  Ενέργειες ενίσχυσης και αναβάθμισης του επαρχιακού δικτύου που θα επωμιστεί το βάρος των μετακινήσεων χιλιάδων κατοίκων.

5 σχόλια

  • ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΙΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ.ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΥΝΙΘΗΣΜΕΝΟΣ

    • Μάθε γραμματική πρώτα Πτολεμαιε και μετά παίξε το Ελληναρας. Το κάθε αμόρφωτο δεξιόγιδο πουλάει πατριωτισμό και πνεύμα.

  • Στο ίδιο έργο θεατές. Το ίδιο έργο, το ίδιο σενάριο, διαφορετικοί ηθοποιοί της ίδιας κακής ποιότητας όμως με τους προηγούμενους.

  • Όσο οι γιατροί πληρώνονται τα μισά λεφτά από εσάς τους ς δεητζιδες Και δουλεύουν τα διπλάσια χρόνια για να παίρνετε εσείς σύνταξη από τα 50, στο ΕΣΥ δεν θα πηγαίνει κανείς γιατρός. Αυτό είναι το πρόβλημα του δημοσίου. Η μπολσεβίκικη λογική που εσείς υποστηρίζετε.
    Ένας παλιός συμμαθητής……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.