Η επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Λουκά Ζαρογιάννη σε χωριά της Κοζάνης για το έθιμο των λαζαρίνων

8 Απριλίου 2023
22:22

Οι Λαζαρίνες προμηνύουν την Άνοιξη και την Αναγέννηση της φύσης. Ο πολιτισμός για το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής είναι δημόσιο, συλλογικό αγαθό που πραγματώνεται σε συνθήκες ελευθερίας και διαλόγου. Αποτελεί μεγάλη αναπτυξιακή δύναμη της χώρας μας και ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την επίσκεψη μου στα χωριά του Δήμου Κοζάνης, θαύμασα τις νέες κοπέλες και τα μικρά κορίτσια που τελούσαν το δρώμενο με ευλάβεια, γνωρίζοντας το χρέος τους για συνέχεια. Είναι ανάγκη η διαφύλαξη, η ανάδειξη και η προβολή της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, καθώς και η σύνδεσή της με την τοπική παραγωγή και οικονομία. Αξίζουν συγχαρητήρια  σ’ όλους τους ανθρώπους των κοινοτήτων που διαφυλάττουν και τελούν το δρώμενο.

8 σχόλια

  • 1. Προς όλους τους υποψηφίους: Πηγαίνετε που πηγαίνετε στα πανηγύρια, βγάζετε κι ανακοινώσεις από πάνω; Έλεος, πώς θα αντέξουμε άλλες 50 μέρες;

    2. Λουκά μου, εκτός από ‘τις κοπέλες και τα κορίτσια’, ήταν κι ένα σωρό … Μπάμπες στην λιανή, δεν τις είδες;; (άσε που αυτές ψηφίζουν πασοκ…)

  • Σας κλάνει ενοχλεί δεν σας κλανει πάλι ενοχλεί. Λουκά συνέχισε σε θελουμε στη Βουλή είσαι νέος είσαι εργατικός είσαι ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει.

  • Οι επίδοξοι πολιτευτές με την έκρηξη των social Media επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιός θα φωτογραφηθεί στα περισσότερα πολιτιστικά γεγονότα. Οπου μαζεύεται κόσμος σε εκδηλώσεις, εκεί και αυτοί να καπηλεύονται το γεγονός για προσωπική τους προβολή, λες και συμμετείχαν στην διοργάνωση του!!!! Έχετε χάσει την ουσία του ρόλου σας, που δεν είναι να καμαρώνετε στις φωτογραφίες αλλά το να αναζητείτε και να βρίσκετε λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του τόπου.

    • Οι χειρότεροι είναι αυτοι που τάχα υπηρετούν τον πολιτισμό ενώ κυνηγούν τα ψηφαλάκια και την κομματική προσωπική τους ανέλιξη, αλλά σε κάθε εκδήλωση προβάλλουν την αφεντομουτσουνάδα τους λες και ο πολιτισμός τους ανήκει! Ας αλλάξουν επάγγελμα και να γίνουν φωτογράφοι αφού μόνο για φωτογραφίες είναι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.