Μ. Μήγγος (Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης): “Για πολλοστή φορά προσέχετε που τοποθετείτε τα αντικείμενα σας (ποδήλατα, μηχανάκια, καρέκλες, κολόνες, γλάστρες, κτλ.).”

9 Απριλίου 2023
19:34
Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα στην κοινωνία και είναι αλληλέγγυοι και προσφέρουν υπηρεσίες στην διαφορετικότητα.
Σήμερα στις 16:30 περίπου ενώ πήγαινα στο σπίτι μου με το αμαξίδιο μου, υπήρξε εμπόδιο πάνω στο πεζοδρόμιο το οποίο λόγο στενότητας έγινε αιτία να ανατραπεί το αμαξίδιο μου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσω και να χτυπήσω. Εκείνη την ώρα περνούσε ένα ζευγάρι νέα παιδία τα οποία με βοήθησαν. Τα ευχαριστώ από βάθη καρδιάς και εύχομαι ότι το καλύτερο.
Παρακαλώ πολύ για πολλοστή φορά προσέχετε που τοποθετείτε τα αντικείμενα σας (ποδήλατα, μηχανάκια, καρέκλες, κολόνες, γλάστρες, κτλ.).
Διανύουμε περίοδο γιορτών και μάλιστα την μεγαλύτερη της ορθοδοξίας. Ζούμε καθημερινά έναν τεράστιο Γολγοθά. Μην γίνεστε επιπλέον εμπόδιο στην ζωή μας και την καθημερινότητα μας.

6 σχόλια

  • πεζοδρομια γεματα μπανερ,εκθεματα,καρεκλες,τραπεζια,μηχανακια delivery με ενα ευρω τον καφε κανενας ελεγχος…

  • Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο κύριος Μήγγος κινείται με το καροτσάκι και γράφει ταυτόχρονα στο κινητό του….
    Καμία προσοχή!!!
    Να μην μας φταίνε πάντα οι υπόλοιποι !

    • Ανώνυμε του 22:11 τόσο ανόητος είσαι??
      Να μή σου τύχει σε ατύχημα και κάτσεις για λίγο σε καροτσάκι..Ανάγωγε ..

  • Καταρχήν καλή Μ. Εβδομάδα σε όλους. Έχει δίκιο ο φίλος μου ο Μιχάλης και εγώ ο ίδιος διαπίστωσα, τώρα τελευταία ειδικά ένα κατάστημα στο παλαιό πάρκο της Πτολεμαίδας, στην γωνία, έχει αναπτύξει-καταφανώς παράνομα- δύο τραπεζοκαθίσματα σε στενό π’υφιστάμενο πεζοδρόμιο αναγκάζοντας τους αρτιμελείς πεζούς να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα για να διέλθουν, πόσο μάλιστα τα άτομα με καρότσι. Επειδή αυτό συμβαίνει σχεδόν απέναντι από το Αστυνομικό κατάστημα, παρακαλώ να επιληφθούν γιατί πρόκειται για κατάφορη παραβίαση των νόμου. Πολλές ευχές και την αγάπη μας σε όλους τους συνανθρώπους μας με αναπηρία, δεν είναι θέμα θρησκείας είναι θέμα πολιτισμού και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.