Τροχαίο ατύχημα στα διόδια Πολυμύλου – ΙΧ με δύο επιβαίνοντες “καρφώθηκε” στη διαχωριστική μπάρα (Φωτογραφίες)

9 Απριλίου 2023
21:00

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Απριλίου 2023 στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ επιβατικό “καρφώθηκε” στην σιδερένια, διαχωριστική μπάρα των διοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, στο αυτοκίνητο που έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην διαχωριστική μπάρα, επέβαιναν έναν ζευγάρι ηλικιωμένων το οποίο παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης, ευτυχώς κατάφερε να βγεί από το αυτοκίνητο χωρίς τραυματισμούς.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για λίγα λεπτά και οι οδηγεί έπειτα από σήμανση αντρών της Εγνατίας οδού συνέχισαν την διέλευση τους από τα διόδια όταν εξήλθαν από το όχημα που συγκρούστηκε στην μπάρα οι επιβαίνοντες.

Ρεπορτάζ ditikostipos.gr – Φωτογραφίες kozan.gr

4 σχόλια

  • Ναι ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ !!
    Πόσο ήταν ο οδηγός??
    Στην Αγγλία μετά τσ 70 Δίπλωμα και Οδήγηση..ΚΑΠΟΥΤ !!
    Και άλλη φορά ξαναέγινε.
    Που είσαι βρε ΚΑΡΙΠ. ΝΑ ΓΚΡΕΜΊΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΌΔΙΑ!!!!

    • Nα γίνει και εδώ αλλα εφόσον υπαρχει συγκοινωνία, πραγμα δυσκολο εως ακατορθωτο. Μόνο κτέλ έχουμε, ενα χιλιομετρο μακρυα απο το κεντρο να εισαι χρειαζεσαι αυτοκινητο.

  • Πάντα φταίει ο οδηγός και ποτέ οι πολλές κακοτεχνίες του απαράδεκτου οδικού δικτύου της χώρας μας!!!..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.