Συγχαρητήρια επιστολή σε Πρύτανη Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από τη Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΜ

10 Απριλίου 2023
09:27

>Αξιότιμε κ. Πρύτανη,

Με την επιστολή αυτή εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους συνεργάτες σας, τους Αντιπρυτάνεις του Ιδρύματος, και να ευχηθούμε καλή δύναμη και επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Τα ελληνικά δημόσια Πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικές προκλήσεις και απαιτείται όραμα και μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να ανταποκριθούν στον σύγχρονο ρόλο τους. Ειδικά στη Δυτική Μακεδονία, που αντιμετωπίζει την πρόκληση της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, κάτω από δύσκολες συνθήκες, με την αναγνωρισμένη επιστημονική του κατάρτιση, την επιτυχημένη ακαδημαϊκή πορεία του, καθώς και την πλήρης γνώση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή, προσδίδει στη Δυτική Μακεδονία ιδιαίτερη αξία και αποδεικνύει ότι αποτελεί γι’ αυτήν τον σημαντικότερο, ίσως, πυλώνα ανάπτυξης.

Με την αξιοπιστία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα που σας διακρίνει, ευχόμαστε να έχετε πάντα επιτυχίες στο έργο σας.

                          Με εκτίμηση

Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ο Πρόεδρος

                  Στέργιος Μεν. Κιάνας

7 σχόλια

  • Πείτε μας ένα χειροπιαστό εργο με θεσεις εργασίας; Εστω ενα! απο φιλολογίες περι παραγωγικων μοντελων για αλλαγες κτλ εχετε πρωτιά.πολυ ξύλινο υφος κ επαναλαμβανομενη σκέψη απο φωτογραφίες και ημερίδες χορτάσαμε.

    Μεστα και ρεαλιστικά αυτό έχουμε.

  • Καμιά επιστολή για τις προγραμματικές του πανεπιστημίου που αφαιρούν δουλειά από συναδέλφους και τεχνικά γραφεία θα στείλετε;

  • ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !
    ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΑΜΟΙΡΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

    • Το ΤΕΕ εδώ και πολλά χρόνια σε χειμερια νάρκη.Από έργα στην Περιφέρεια τόσα πολλά που δεν τα καταλάβαμε.Τις απλές συντηρήσεις τις ονομάζετε έργα.Τους καθαρισμούς και τα κλαδέματα έργα.Τους καθαρισμούς έγα.Αλλά και αυτά δεν γίνονται.Δεν ξέρω ποιος καθάρισε τα αυλάκια στους δρόμους και τα χώματα τα γύρισε όπως τα γύρισε.Ατζαμήδες ήταν ρωτάω.Αλλά περιμένουμε την παρασινη ανάπτυξη.

  • ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ
    ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΥΡΙ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΚΟ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ.ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΕΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.