Πολιτική ομιλία – εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 22 Απριλίου στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη ο Μιχάλης Παπαδόπουλος

10 Απριλίου 2023
18:12

 

Πολιτική ομιλία – εκδήλωση θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 22 Απριλίου στην Αίθουσα Τέχνης στην Κοζάνη ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

 

34 σχόλια

  • Θα ναι καλεσμενος και ο υπαλληλος που τον διεψευσε σε live μεταδοση;?;?; Ηρεμα ρωταω

    • Πέρα απο την πλάκα, αν θα γινει (που δεν νομίζω βέβαια) νεα γέφυρα κάποτε θα είναι με διόδια φυσικά. Απλα λόγω οτι η διαδρομή Κοζάνη-Αθήνα θα γίνεται απο τον νεο δρόμο μέσω καλαμπάκας λογίκα θα απαξιωθεί η περιοχή και δεν θα συμφέρει να γίνει ολόκληρη γέφυρα μόνο και μόνο για τα Σέρβια. Δεύτερο χτύπημα μετα την απολιγνιτοποίηση, στο τρίτο θα είμαστε knockout!

  • Πες μας για την σιδηροδρομική Εγνατία που μας έταξες το 2019.
    Πες μας επίσης για το τιτάνιο εργο σου απο το 2000 που εκλέγεσαι (πλην του 2015 παρότι είχες σαν αντίπαλο την ….Γάκη)
    άσε υπονοούμενα εναντίον περιφερειάρχη, Βίκυς και Στάθη
    Πες μας ποσο έμπειρος ειςαι και ποσο καλα σε ξέρουν στην Αθήνα
    Και κλείσε στο τέλος με το τσιτάτο σου «προτιμώ να είμαι ωφέλιμος παρα αρεστός»
    Μετα θα σε ψηφίσουμε και για όσους δε σε ψηφίσουν βάλε τους φίλους σου απο Αθήνα να μας μαλώσουν

  • Μπράβο Υπουργέ!!! Μόνο ο Παπαδόπουλος μπορεί να λέγετε έτσι. Πονάει σε μερικούς…αλλά η Δυτική Μακεδονία Μόνο αυτόν έχει σε Κυβερνητική θέση ( και όχι να ρωτάει η να ενημερώνει για αποφάσεις αλλων). Μαζί σού!!!

  • Ο κ.Παπαδοπουλος εκλέγεται, γίνεται υφυπουργός, τόσα χρόνια….Ας κάνει λοιπόν τον προσωπικό απολογισμό, για το έργο του στον νομό μας(εκτός τα ρουσφέτια).

  • Τα αυτοκίνητα τώρα θα τα αφήσουν να παρκάρουν μέσα στο παρκάκι του Αγίου Δημητρίου;;;;; Ήρεμα ρωτάω……… Για άλλες εκδηλώσεις η τροχαία τα έγραφε…..

    • Μπα σε καλό σου….χαχαχαχαχαχα πρωί πρωί μας έβγαλες την κρέπα από την μύτη, εδώ φάγανε 9 δις σε 4 χρόνια μοιράζοντας τα σε φίλους και κομματικούς ακολούθους, εσύ ψάχνεις να σταματήσει τα ρουσφέτια; την εξωφρενική ακρίβεια στα σούπερ θα σταματήσει; την κλεψιά στο ηλεκτρικό ρεύμα; την κλεψιά στα καύσιμα….αυτά είναι σοβαρά ερωτήματα που φυσικά δεν θα πάρεις απάντηση γιατί είναι διακοσμητικός ο υφυπουργός….τον είδαμε και στην τραγωδία των Τεμπών.

  • Θα μας παρουσιάσει το……καινούργιο σύστημα “τηλεδιοίκησης” σαν αυτό της Λάρισας; Ο μεγάλος υφυπυργός μας….

  • Υπάρχει μια πολιτική εξίσωση στην πιάτσα για αυτούς τους παλαιοκομματικούς της ΝΔ, την παραθέτω παρακάτω

    Παπαδόπουλος+0+…+Τσιτουρίδης+..+Τζιαμτζής+….+0=0

    Θέλει με απλά λόγια να πει οτι από κομματικούς ακόλουθους μη περιμενεις τίποτα. Μια ζωή στο κόμμα, μια ζωή γύρω από υπουργούς και στελέχη μια ζωή σε άλλο παράλληλο σύμπαν όλοι αυτοί….

  • δεν θα μας φέρεις κανένα στέλεχος από Αθήνα να σε προμοτάρει ? τι έτσι ξεροσφύρι θα την βγάλουμε εμείς?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.