Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Οπωρικών-Οργάνωση Παραγωγών (ΑΣΟ-ΟΠ) Βελβεντού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ενδιαφέρεται για τη σύναψη σύμβασης εργασίας με ΕΝΑ (1) άτομο

11 Απριλίου 2023
09:54
Κανένα σχόλιο

 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Οπωρικών-Οργάνωση Παραγωγών (ΑΣΟ-ΟΠ) Βελβεντού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ενδιαφέρεται για τη σύναψη σύμβασης εργασίας με ΕΝΑ (1) άτομο, με αντικείμενο την εκτέλεση και υλοποίηση των επιδοτούμενων ερευνητικών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει ο Συνεταιρισμός.

Η ειδικότητα, η διάρκεια της σύμβασης και τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα του ατόμου που θα απασχοληθεί αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

Ειδικότητα Διάρκεια Σύμβασης Απαιτούμενα Προσόντα
Πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Γεωτεχνικών Επιστημών

12 μήνες

(με προοπτική για άλλους 12 μήνες)

1.      Πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ

Γεωτεχνικών Επιστημών

(κατά προτίμηση Τμήμα Γεωπονίας)

2.      Διαθεσιμότητα για συμμετοχή σε διακρατικές συναντήσεις των εταιρικών σχημάτων

3.      Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας

4.      Γνώσεις Η/Υ. Πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων ECDL.

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:  1. Ανάλογη επαγγελματική εμπειρία

  1. Ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 24640 31592 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.