kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Θεέ μου στείλε μου ένα σημάδι ότι τα κάνω σωστά

16 Απριλίου 2023
22:20

 

Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση, ως ιστορία, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, που δημοσίευσε ο εκ Καστοριάς, Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικότητας & Μεταφορών Πασχάλης Οικονομίδης και στην οποία απεικονίζεται, σε ύφος γελοιογραφίας, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης να ζητεί, υποτίθεται, από το Θεό να του στείλει ένα σημάδι  ότι τα κάνει σωστά. Το σημάδι, ως σύννεφο, εμφανίζεται ακριβώς από κάτω.

Η Χύτρα

 

 

 

 

 

49 σχόλια

        • Πράγματι δεν μας μοιαζει
          γιατι αν μας εμοιαζε δεν θα ηταν ανυπαρκτος , αλλα θα ειχε και λιγο αγχος για το πως να καλυτερεψει την ζωη και το βιοτικο επιπεδο των συμπολιτων του. Αλλα εκει στην αριστεια φαινεται οτι η αλλαζονεια το θρασος και πολλα ακομη που πανε συννεφο ειναι εξισωμενα με τα παχια λογια μονο και τις μπαρουφες τυπου επιτελικο κρατος.

          • Ενώ στην αχρηστία τσιπούρα , αμπελοφιλοσοφίες ,ψεματα , χοζομαγκιες και τώρα τελευταία σεξουαλικές παρενοχλήσεις .

  • Καλα στην καστορια θα πατωσει ο κασαπιδης,εκανε εγκληματικο λαθος που αλλαξε τον Σαββοπουλο που του εδωσε 7000 ψηφους και ειναι ικανοτατος για να δοκιμασει δηθεν και αλλους,τι να δοκιμασεις αλλους ρε φιλε οταν ο κοσμος με την ψηφο του σε εδειξε ποιον θελει,θα το βρει μπροστα του στις εκλογες αλλα ακομα και τωρα στον κοσμο του,ακουει μονο 2-3 αυλικους που του λενε οτι θελει να ακουει για να μην χασουν τον μισθο.

    • Δηλαδή απέτυχε ως περιφερειάρχης γιατί άλλαξε τον Σαββόπουλο; Ανέκδοτο ακούγεται.Απο το έργο του θα κριθεί όχι από τα πρόσωπα. Άλλωστε φαίνεται ότι ακούει μόνο τον εαυτό του

      • Καλα και εσυ στον κοσμο σου,εννοειται θα τον μαυρισουμε οι 7000 ψηφοφοροι του σαββοπουλου,εμεις αυτον ψηφισαμε για την ικανοτητα του οχι τον κασαπιδη,εργο μηδεν,μονο την σηραγγα και αυτην ο σαββοπουλος την ετρεξε,ρωτησαμε τους υπευθυνους υπαλληλους της πε καστοριας και μαθαμε,κασαπιδη καληνυχτα.

  • Κάτσε ακόμη κοιμάται όρθιος

    Θα ξυπνήσει το βράδυ των εκλογών

    Τωρα… Δεν βλέπει από τη σκονη του Κατανα….

  • Ως Πασχάλης Οικονομίδης, ποτέ δεν θα έκανα τέτοιου είδους δημοσίευση..
    Το πως συνέβη είναι ανεξήγητο και υποβολιμιαίο…
    Με τον Γιώργο Κασαπίδη έχω μακρόχρονη φιλία και συνεργασία…
    Το συγκεκριμένο γεγονός προσβάλλει πρώτα εμένα και ζητώ συγνώμη, αν και δεν επεδίωξα αυτή την αναστάτωση..

  • Ξυπνήστε εσείς εκεί στην Κοζάνη!!!!!
    Έχετε τον Κάτανα ένα παλικάρι ντόμπρο και τίμιο πρέπει να εκλεγεί με 70% !!!
    Διαφορετικά θα είστε ερμαιοι του εαυτού σας!

  • ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΈΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑΥΜΆΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΜΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΑΛΏΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΈΛΙΟ.

  • Ο κατανας θα πάρει τουλάχιστον 120%..! , εκτος αν μέχρι τέλος τον απορροφησει ο Κασαπίδης και η μωροφιλοδοξια του όποτε θα πάρει 0%. Εξ άλλου δε διαφέρουν και πολύ …και οι δυο στο ίδιο μοτίβο κινούνται κι ας μαλώνουν από ιδιώτισμο γιατί από κοινωνικές αξιες και ικανότητες είναι άδειοι εντελώς και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι είναι το εγώ τους και η μεταφυσική τους αντίληψη για τον άνθρωπο..!.!

    • Γεωργια εσυ?παλι 18 με το ζορι!Δεν γραφει κανενας για σενα !τι κριμα !Αλλαξε γινε ΝΔ και συ και κατι θα σχολιασουμε και για σενα……

    • Βέβαια τον έχουν παρει χαμπάρι τον Κασαπίδη. Αφού μέχρι σήμερα προβάρει αριθμούς. Από έργα μηδέν. Ειδικά στις τριάντα χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα έφερνε απέτυχε οικτρά. Γιατί χασκογελάς Κιάνα. Δεν βοήθησες και κάπου. Καλός είναι ο μισθός του Αντιπεριφερειάρχη αλλά να αποδίδει πρέπει.

  • ρε αστροπελέκια μαζί με εκείνα του Δήμου, πότε θα ενώσετε με δρόμο (μια σπιθαμή δρόμος) το Πανεπιστήμιο με την Ε.Ο. Κοζάνης Ιωαννίνων;

    και καλά τους φοιτητές τους έχετε γραμμένους στα παλιά σας τα παπούτσια, τους δημάρχους από Καστοριά και Γρεβενά που τους έχετε κάθε τρεις και λίγο στην Περιφέρεια δεν τους λυπάστε να φέρνουν φούρλες στο παυάμπορο; Αλλά κι αυτούς που να τους κόψει όπως κι αυτούς που τους ψηφίζουν, τα ίδια μυαλά με σας κουβαλούν.

  • Τον δρόμο για το Τριγωνικό σχεδόν τελειωμένος, ακόμα να τον ολοκληρώσουν τους προέκυψε και η γέφυρα, από τον Δήμο ακόμα δεν ξέρουν πως θα συνδέσουν τον δρόμο με την πόλη, όπως δεν ξέρουν πόσο απαραίτητη για την πόλη είναι η νότια περιφερειακή, όπως δεν ξέρουν πόση σημασία έχει για τους κατοίκους της πόλης η αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου. Συμπέρασμα σε Περιφέρεια και Δήμο, πολιτικό προσωπικό κατώτερο των περιστάσεων. Αν ξαναβγούν οι ίδιοι την ευθύνη φέρουν πλέον οι ψηφοφόροι. Γι΄αυτό ας προσέξουν. Τέρμα τα λάθη. Το έχουμε υποχρέωση για τα παιδιά μας.

  • Χαχαχαχαχα οτι πιο πετυχημενο και αληθινο!
    Κασαπιδη τελειωσες μετρα αντιστροφα πρωτα για το συνονθυλευμα σου
    και σε λιγο καιρο και για σενα τον ιδιο.

  • Μήπως κ.Κασαπίδη οι μέχρι τώρα πολιτικές σας νίκες, χωρίς καμία ήττα, ήταν νίκες παρακμής;
    Σας απασχολεί η αλήθεια;
    Υπάρχουν στους προθαλάμους της εξουσίας πνευματικά και ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι;
    Πόση ήττα μπορεί να κρύβουν οι μέχρι τώρα πολιτικές νίκες σας;

    • Η κοινωνία στο σύνολο της βρίσκεται σε φάση γρήγορης παρακμιακής εξέλιξης. Όλες οι ενέργειες της στους φορείς σε κόμματα στα πάντα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Ο Κασαπιδης προωθεί το υδρογόνο κόντρα στη παγκοσμια αυτοκινητοβιομηχανία που ηδη επέλεξε τον ηλεκτρισμό. Ο Μαλουτας ασχολείται με την κλιματική ουδετερότητα για τον στηρίξει η ν.δ. αυτή τη φορά για δήμαρχο όταν 50 αλλες πόλεις στη χώρα που δεν έχουν να χάσουν τίποτα προωθούν την κλιματική ουδετερότητα. Δες και τους βουλευτές τους παλιους και τους καινούργιους. Οι παλιοί τζάμπα πάνε κι έρχονται στην Αθήνα, για τους εκκολαπτομενους τοσα γράφονται γι αυτους για να μην είναι υποψήφιοι κανενός το αυτί δεν υδρωνει. Παρακμή και Αγιος ο Θεός.

      • Παρακμής συνέχεια. Και κοντά σε όλα αυτά η ελληνική περιφέρεια ερημοποιειται. Τα χωρια άδειασαν οι δήμοι συντηρούν ανωφελα τις υποδομές. Η γεωργία εγκαταλείφθηκε παντελώς, περιουσίες απαξιωνονται και κανεις δεν ενδιαφέρεται. Το Βοιο απο το 1950 και μετα εχασε 15 χιλιαδες κατοικους, η απωλεια θα ηταν μεγαλυτερα, ευτυχως εγκατασταθηκαν δυστυχισμενοι Αλβανοι προσφυγες. Τα κόμματα ασχολούνται με την Αθήνα, τον τουρισμό στα νησιά και το πρότζεκτ του Ελληνικού.

  • Καλα και εσυ στον κοσμο σου,εννοειται θα τον μαυρισουμε οι 7000 ψηφοφοροι του σαββοπουλου,εμεις αυτον ψηφισαμε για την ικανοτητα του οχι τον κασαπιδη,εργο μηδεν,μονο την σηραγγα και αυτην ο σαββοπουλος την ετρεξε,ρωτησαμε τους υπευθυνους υπαλληλους της πε καστοριας και μαθαμε,κασαπιδη καληνυχτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.