Το 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ) του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ προκηρύχθηκε για το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Μαΐου 2023

18 Απριλίου 2023
09:50
Κανένα σχόλιο
Το 18ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ) του ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ προκηρύχθηκε για το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Μαΐου 2023. Δηλώστε συμμετοχή τώρα (ονοματεπώνυμο – κατηγορία – τηλέφωνο επικοινωνίας], ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], ή τηλεφωνικά στο 6947905245. Λήξη δηλώσεων συμμετοχής η 5η Μαΐου.
ΑΝΤΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
1. ΑΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ……….ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5…ΩΡΑ 11:00 π.μ.
2. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ…….ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5…ΩΡΑ 11:00 π.μ.
3. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ…ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5…ΩΡΑ 11:00 π.μ.
4. ΑΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ………………………ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5…ΩΡΑ 3:00 μ.μ.
5. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ……………..…….ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5…ΩΡΑ 3:00 μ.μ.
6. ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ……ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5…..ΩΡΑ 3.00 μ.μ.
– Αν σε κάποια κατηγορία δεν υπάρχουν 5 συμμετοχές, θα ακυρωθεί ή θα συγχωνευτεί με άλλη, με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής.
• ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΥΛΙΚΕΙΟ
• ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
• Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΑΚΥΨΕΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.