Koζάνη: «4η Συνάντηση Φιλαρμονικών» την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου

19 Απριλίου 2023
13:56

 Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης διοργανώνει την 4η Συνάντηση Φιλαρμονικών την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου 2023. Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης, στις 11:30 π.μ. με είσοδο ελεύθερη.  Οι Φιλαρμονικές θα συμμετέχουν το ίδιο βράδυ στις 8:00, στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, που θα ξεκινήσει από τον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης.

Στη συνάντηση φιλαρμονικών συμμετέχουν:

Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας»

Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων

και η Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα».

Στη λιτάνευση της Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας συμμετέχει και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφέας».

Ευγενική Χορηγία Κάβα Ποτών Δεμιρτζίδης

Ένα σχόλιο

  • 1.ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ Χριστιανοί Συνάνθρωποί μου,
    ας είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ 20.00 στην ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ+ΛΙΤΑΝΕΙΑ μας στο δρόμο της Γκέρτσου,
    για να ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ με τη ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ μας στη ΘΕΟΤΟΚΟ [ας λέμε ΠΡΩΤΑ Αυτήν τη λέξη για να Θυμόμαστε ΤΙ έκανε!]-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΥΠΕΡΑΓΙΑ-ΜΗΤΕΡΑ των Μητέρων-ΓΥΝΑΙΚΑ των Γυναίκων να ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ το ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ-ΦΩΤΙΣΤΗ-ΣΩΤΗΡΑ-ΘΕΟ-ΧΡΙΣΤΟ μας
    να ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες της Ενορίας μας και βέβαια ΟΛΟΝ τον Κόσμο!!! [Να ΜΗΝ το κάνουμε για βόλτα… Μηχανική!]

    2ο ΚΑΛΟ. ΕΛΑΤΕ να δείξουμε ΒΑΣΙΚΗ ΑΓΑΠΗ μεταξύ μας, λέγοντας ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΕΥΧΕΣ [και τα Βασικά νέα μας μεταξύ μας] όσο θα Βαδίζουμε ΜΑΖΙ στο δρόμο της ΓΚΕΡΤΣΟΥ!!! Όποιος Χριστιανός-Χριστιανή με βρει, ας μου Μιλήσει με την ΑΓΑΠΗ του-της!

    3ο ΚΑΛΟ: Ο Καιρός είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ: ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ-ΖΕΣΤΟΣ και θα είναι ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ για την ΥΓΕΙΑ μας [θα μας δώσει Μελανίνη και Βιταμίνη Δ!]… παράλληλα με το ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!!

    4. ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους Συμπατριώτες μας των ΑΡΜΟΝΟΦΙΛΙΚΩΝ Ομάδων [Έτσι είναι το γλωσσικά Σωστό κι όχι το Ανάποδο “φιλαρμονικών”!] για τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ στη ΘΕΟΤΟΚΟ μας και την ΑΓΑΠΗ τους σε ΟΛΟΥΣ μας μέσω της Μουσικής τους εκτέλεσης!!!

    5. Οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ας θεωρούμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ τις ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ [Συλλογικές Περιπατητικές Προσευχές μέσα σε ΟΛΗΝ την Πόλη!]… για να δείχνουμε ΒΑΣΙΚΗ ΑΓΑΠΗ μεταξύ μας! Για να ζούμε ΜΑΖΙ κι ΟΧΙ ο καθένας μόνος του!!! Εγώ παλιά ΔΕΝ το εκτιμούσα ως Σημαντικό για την Επικοινωνία μας… ΛΑΘΟΣ μου!

    6. ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στις ΨΥΧΕΣ, στα ΣΩΜΑΤΑ και προς την ΚΟΙΝΩΝΙΑ να γίνουν από ΣΗΜΕΡΑ οι ΘΩΜΑΔΕΣ-ΘΩΜΑΪΔΕΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΙ-ΓΕΩΡΓΙΕΣ Συνάνθρωποί μας και να ΜΙΜΗΘΟΥΝ τη ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ των ΑΓΙΩΝ τους!!!

    Σωφρόνης απ’την Κοζάνη, Ενορίτης στους Αγ.ΚΩΝΣΤ+ΕΛΕΝΗ κι ΕΝΩΤΙΚΟΣ Συνάνθρωπος της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.