kozan.gr: Η αναφορά του υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Μωυσιάδη που έβαλε “φωτιά” στη συζήτηση κι η έντονη αντιπαράθεση με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη – Η παρέμβαση του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βατάλη (Ηχητικό)

19 Απριλίου 2023
20:02

Η αναφορά του υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Μωυσιάδη ότι: “Ένα μεγάλο μέρος του ρωσικού στόλου βρίσκεται στη Μαύρη θάλασσα και το λιμάνι της Οδησσού, σε ευθεία γραμμή, από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ίσως να είναι λιγότερο από 500χλμ Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι τι κινδύνους εγκυμονεί αυτό” προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υποψηφίου βουλευτή του της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη κι έβαλε “φωτιά” στην κουβέντα του 5ου διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr

25 σχόλια

  • Κύριε κωνσταντινιδη τα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας δεν έχουν γιατρούς, και τώρα βάζετε και ιδιώτες μέσα, 600 φάρμακα λείπουν από τα φαρμακεία, η ανεργία τσακίζει κόκαλα, οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό, ο Κλείτος δεν έχει ούτε νεκροταφείο, το ρεύμα είναι στα ύψη, αν και η επιδότηση προς ολους αυτούς τους πράσινους επενδυτες παει συνεφο, οι κατασχέσεις σπιτιών συνεχίζονται, οι αποστολές πολεμικού υλικού συνεχίζονται στην Ουκρανία, τα νέα όπλα που αγοράστηκαν θα μας πείτε αύριο ότι μαζί τα φάγαμε και θα μας ξαναπείτε ναι σε όλα (νεο δντ) τα Τέμπη είναι εδώ, και γενικά μας καταστρεψατε την ζωή.

    Κανονικά η πολιτική σας θα έπρεπε να εφαρμόζεται μόνο στους ψηφοφόρους σας.

  • Ασχολούνται με ότι να ναι και αυτό δείχνει ότι κανείς άθλιος από όλους τους δεν νοιάζεται για την θλιβερή πραγματικότητα της χώρας μας!!! Ντροπή τους!!!

  • για το Νοσοκομειο Κοζανης εχει κατι να προσφερει ο Σταθικας που ειναι μονο για φωτο???

    το παιζει βουλευτης κ ο ανυπαρκτος

      • Για πάνε μια βόλτα να δεις τι προσφερε….μονο κοιτα να βγεις όρθιος γιατί ούτε γιατρούς έχουν ούτε νοσηλευτές…..εκει κατάντησαν με μαύρα χάλια την δημόσια υγεία οι νεοφιλελευθεροι της ΝΔ

  • τι γελοιοτητες λεει ο Σταθης για την Ουκρανια…

    Ποσα οπλα στειλαμε αληθεια? 260 μυρια ευρω κ βαλε….

    Σε μια χωρα που δεν ειναι ουτε στην ΕΕ ουτε στο ΝΑΤΟ…τσιρακια των Αμερικανων

  • Κάποτε μας έβαζες και σε κανένα 8μηνο τώρα ΤΙΠΟΤΑ, αυτό θα πάρεις κι εσύ έτσι που μας κάνατε εμάς και ολο το νομό

  • Ο Κωνσταντινίδης έχει άλλο επίπεδο…
    Μετά από πολλά χρόνια έχουμε βουλευτή με πολιτικό λόγο
    Πάλι πρώτος θα είναι ο Στάθης
    Ψάξτε το δεύτερο

  • Καταλάβατε τώρα ποιοι <<>> θέλουν και να μας κυβερνήσουν! Έχει εισβάλει εδώ και ένα χρόνο η Ρωσία σε μία ανεξάρτητη χώρα και σκοτώνει αθώα θύματα και ο ένας του ΚΚΕ ανησυχεί γιατί σκοτώνονται Ρώσοι στρατιώτες και λέει ότι ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ και ο άλλος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για ΔΙΕΝΕΞΗ. Τον χάζεψαν τον Κωνσταντινίδη.

  • Μετά τις λύσεις όλων των προβλημάτων της περιοχής μας που έδωσε ο κύριος σταθικας μας μεσω των αμετρητων φωτογραφιώνκαι δελτίων τύπου, τώρα θα στείλει και από μια φώτο στον πουτιν και στον ουκρανο για να έρθει επιτέλους η ειρηνη .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι