Χ. Ελευθερίου (Δήμαρχος Σερβίων): “Δεν το πίστευαν οι κάτοικοι των Ιμέρων και της Αύρας”

19 Απριλίου 2023
20:46
Δεν το πίστευαν οι κάτοικοι των Ιμέρων και της Αύρας. Πραγματική γιατρός στα Ιμέρα έλεγαν. Ο Δήμος μας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε οι υπηρεσίες υγείας που έλειπαν από τα απομακρυσμένα χωριά να παρέχονται εντελώς δωρεάν με την βοήθεια της Δημοτικής μας Γιατρού και των υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου μας.
Μαρία και Αθανασία σας ευχαριστούμε πολύ για την χαρά που δίνουμε στους Δημότες μιας και μετά από πολλά πολλά χρόνια τα απομακρυσμένα και προσωρινά αποκομμένα χωριά του Δήμου μας έχουν παροχή υπηρεσιών υγείας.

5 σχόλια

  • Μακάρι ο δήμαρχος να πήγαινε πραγματικούς γιατρούς παντού…. αλλά υπάρχουν κ άλλα προβλήματα σημαντικά…..για εκείνες τις κτηνοτροφικές μονάδες πίσω από την ΛΑΡΚΟ θα κάνουν τίποτε ο δήμαρχος μαζί με την περιφέρεια…… σαράντα χρόνια ξεχασμένους μας έχουν όλοι τους

  • το μόνο που δεν μπορούμε να πιστέψουμε είναι πως εξακολουθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο
    και πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι έστω λίγοι που σε πιστεύουν
    ποιοι γιατροί; ούτε να συνταγογραφήσουν δεν μπορούν!
    τελικά η δημοτική συγκοινωνία τι απέγινε;
    και έμαθες ότι υπάρχουν Ίμερα;
    ναι είναι το χωριό που ξέχασες να βάλεις στην δημοτική συγκοινωνία
    και που μας έστειλες τον ανταποκριτή ογα του χωριού στο τρανόβαλτο

  • Συνταγή Μητσοτάκη: σας λέμε τόσα ψεμματα που αμφιβάλλετε για το τι βλέπουν τα μάτια σας
    4 μήνες και κάτι σας εμειναν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι