kozan.gr: Φιλική συνάντηση – συζήτηση με εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ είχε το βράδυ της Τετάρτης 19/4, στην Κοζάνη, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γ. Δακής (Bίντεο & Φωτογραφίες)

19 Απριλίου 2023
21:47

 

Φιλική συνάντηση – συζήτηση με εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ είχε το βράδυ της Τετάρτης 19/4, στην Κοζάνη, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γ. Δακής.

18 σχόλια

  • σοβαρος ,μετρημενος,αξιολογος πολιτικος με εργα οπως και ο γιωργος ο αμανατιδης και οχι φανφαρες και δημοσιες σχεσεις σαν τον σταθηκα,τον μιχαλακη με τα τεμπη που θα τον κυνηγουν παντα στην οποια πολιτικη διαδρομη εχει απο εδω και περα και την βικουλα η οποια ειναι μονο για να κοβει βασιλοπητες και να πηγαινει σε κοινωνικα γκαλα

  • Αααρρρεεε Γιώργο αν δεν ήσουν με την ΝΔ πρώτος θα έβγαινες για πάντα.
    Με βαριά καρδιά….καλη επιτυχία

  • Όνειρα … θερινής νυκτός!

    α. Ο Κ. Μητσοτάκης ότι θα είναι η ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση!!!

    β. Ο Αλ. Τσίπρας ότι θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα!!!

    γ. Ο (τρίτος) Ν. Ανδρουλάκης ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πάνω από το 7%!!!

    δ. Ο (άστον αυτόν) Γ. Βαρουφάκης ότι θα μπει στη Βουλή!!!

    ε. Ότι στη Βουλή θα έχουμε πολλά κόμματα!!!

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμμετοχή θα κυμανθεί γύρω στο 45% και ότι τα άκυρα και τα λευκά θα πιάσουν … ταβάνι!

    Εκτός …

    • Μόνο να μην παραπονιέστε μετά εσείς το 55%. Εντάξει;;; Αν βέβαια είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς…..Αν θεωρείς ότι όλοι είναι ίδιοι, κατέβα εσύ που προφανώς δεν είσαι ίδιος. Αν βαριέσαι, βγάλε το σκασμό και άσε τις αναλύσεις με ποσοστά και τις προβλέψεις.

    • Και να ήθελε, δε μπορεί να βρεί νέα στελέχη, πέρα από γιούς, κόρες και κάτι ξεχασμένους δαπίτες. Το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα κόμματα. Όσοι νέοι δεν έφυγαν στο εξωτερικό απλά τους γϋρισαν την πλάτη.

  • Συγχαρητήρια κ.Δακη, φίλε Γιώργο
    Πρώτα νά είσαι ΆΝΘΡΩΠΟΣ……
    καί μετά όλα τα υπόλοιπα
    στην δύσκολη εποχή πού ζούμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι