Πτολεμαΐδα: Χαμηλές πτήσεις στην Εμπορική κίνηση του Πάσχα

20 Απριλίου 2023
13:08

Χαμηλές πτήσεις διέγραψε η πασχαλινή κίνηση στα Εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, εκτός από τις τελευταίες ημέρες της Μ. Εβδομάδας, όπου οι καταναλωτές προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα είδη, χωρίς κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση τους, με τους επιχειρηματίες να δηλώνουν απογοητευμένοι.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, οι τρέχουσες υποχρεώσεις προς τρίτους, οι δαπάνες για την ενέργεια, είναι οι λόγοι που οι καταναλωτές περιόρισαν τις αγορές τους, όταν τα καταστήματα,  κύρια στους τομείς ένδυσης και υπόδησης, διαθέτουν ποικιλία εμπορευμάτων και σε καλές τιμές, αλλά «ο κόσμος δεν έχει λεφτά».

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας- Εορδαίας Θεόδωρος Βυθούλκας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το οικονομικό είναι πρόβλημα παντού στην Πτολεμαίδα όμως θα είναι χειρότερο», λόγω της απολιγνιτοποίησης, που έχει χτυπήσει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά την περιοχή, προϊδεάζοντας για επιδείνωση της όλης κατάστασης, γι αυτό και θα πρέπει οι Έμποροι και ο Εμπορικός Σύλλογος να «δουν σοβαρά τα πράγματα», αναζητώντας λύσεις και νέες κατευθύνσεις.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

  • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΖΟΥΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ;
    ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ;

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.

    ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΡ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ ΚΑΘ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗΝ …ΤΙ;

    ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

  • Ε καλά ας μην συγκρίνουμε και το Πάσχα με τα Χριστούγεννα… εννοείται ότι το Πάσχα είναι μειωμένες οι αγορές! Επίσης όσο για τις <> τιμές στα μαγαζιά ας μη το σχολιάσω…όταν ο μισθός δεν ξεπερνάει τα 700 ευρώ και στις βιτρίνες βλέπεις μια μπλούζα 70 ευρώ και μια φούστα 60 ευρώ δεν τα λες και λίγα…οι καταστηματάρχες πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν είναι δεητζηδες όλοι σε αυτή την πόλη ούτε συνταξιούχοι της ΔΕΗ επίσης..δεν θα βγει η 70ρα να ψωνίσει!!θα βγει η 25αρα και η 30αρα που σίγουρα δεν ειναι συνταξιουχα της ΔΕΗ αλλά ούτε και δεητζου.

  • Οι κυβερνητικοί μας λένε ότι έχουμε ευημερία ανάπτυξη…είμαστε καλύτερα από πότε με Μητσοτάκη χαχααχαχα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.