kozan.gr: “Χείμαρρος” ο Μ. Καραμπατζιάς στην ομιλία του στο Δ.Σ. Κοζάνης: “Ο λαός της Σιάτιστας και της Γαλατινής είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει αυτό το παραμύθι της πράσινης ανάπτυξης να περάσει” (Bίντεο)

20 Απριλίου 2023
20:57

 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στο σημερινό (Πέμπτη 20/04/2023) Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης ήταν και το θέμα της γνωμοδότησης περί των ΜΠΕ του έργου ΑΣΠΗΕ στη θέση «Ντρισινίκος», ισχύος 27,3ΜW. Μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Σιάτιστας αλλά και της Επιτροπής Αγώνα κατά των Αιολικών στο Μπούρινο, παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην υλοποίηση του έργου. Δείτε τι είπε ο Μ. Καραμπατζιάς

10 σχόλια

  • Έχετε δίκιο κ. Καραμπατζιά, και λίγα λέτε!
    Ο κόσμος δεν έχει ιδέα τι πρόκειται να συμβεί στον τόπο εάν υλοποιηθούν όλα τα αδειοδοτημένα ή υπό αδειοδότηση έργα.
    Δεν πρόκειται για πράσινη ανάπτυξη, αλλά για τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή που έχει γνωρίσει ο τόπος προς όφελος ντόπιων και διεθνών οικονομικών συμφερόντων.

  • Αυτούς τους ανθρώπους να στηρίζουμε, είναι η ωμή αλήθεια, έτσι αγωνίζονται και πρέπει να τους βάλουμε μπροστά μαζί με όλους εμάς να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα

  • Μήπως ρώτησε και για τα δώρα εις τας Αθήνας;;;

  • Ας τοποθετήσει ανεμογεννήτριες ο Μητσοτάκης πρώτα στον Υμηττό στην Αθήνα και μετά στο ΒΟΥΡΙΝΟ.

  • αφήστε τον ζευκλή να διαμαρτύρεται αλλά να μην λέει ΠΟΤΕ την λέξη “κυβέρνηση”
    ξαναβγάλτε τον εκεί στο βόιο να χορτάσετε θέαμα, διόδια φωτοβολταικά και ανεμογεννήτριες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.