kozan.gr: Γαλατινή: Εξέπεμψαν S.O.S. – Η σημερινή (22/4) συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία αγοράς, ενάντια στην εγκατάσταση ενός τεράστιου φωτοβολταϊκού που θα καταλαμβάνει 30.000 στρέμματα ισχύος 1000 MW (33 Φωτογραφίες)

22 Απριλίου 2023
13:53

Εξέπεμψαν S.O.S.. Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία αγοράς, ενάντια στην εγκατάσταση ενός τεράστιου φωτοβολταϊκού που θα καταλαμβάνει 30.000 στρέμματα ισχύος 1000 MW. Όπως σημειώνουν οι διαμαρτυρόμενοι 3000 βοοειδή, 15.000 αιγοπρόβατα καταστρέφονται μαζί με τις οικογένειες, ιδιαίτερα των νέων κτηνοτρόφων που υπάρχουν στο χωριό.

 

7 σχόλια

  • Λυπάμαι γιατί μεταξύ άλλων βλέπω πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς που στηρίζουν έμπρακτα την άναρχη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών ενώ παράλληλα “αγωνίζονται” για την προστασία του περιβάλλοντος!!!

  • Της ΝΔ οι βουλευτές και δεν ήρθανε και άνετα θα βγουν πρώτοι εκει γραφτε το και μετα ξανα συγκέντρωση να δειτε τι φταίει.

    Υ.Γ απο Περιφέρεια μεριά πως κ δεν ήρθαν δεν πουλαει η φωτογραφία σε διαμαρτυρία μονο σε event και ημερίδες.

  • Μια απο τις πολλες επενδυσεις που διαφημιζει η σημερινη κυβερνηση. Πολλα εκατομυρια ευρω και καμμια μονιμη θεση εργασιας. Αναπτυξη το λενε αυτο? Παραγωγικες επενδυσεις με απασχοληση 100αδων θεσεων εργασιας , θα μπορουσαν να γινουν με τοσα εκατομυρια ευρω.

  • Τα φωτοβολταϊκά θα παράξουν ηλεκτρική ενέργεια, έχουν λειτουργικό σκοπό. Εντάξει δεν είναι και χάρμα οφθαλμών αλλά σε όλο τον κόσμο έτσι είναι τα φωτοβολταϊκά. Πάντως πληγώνουν πολύ λιγότερο το μάτι και από τα ήδη υπάρχοντα εργοστάσια ηλεκτρικής ενέργειας στην Καρδία, Άγιο Δημήτριο, Αμύνταιο και δεν ξέρω που αλλού, αλλά και από τα ορυχεία λιγνίτη όταν τα βλέπει κανείς από ψηλά!! Επίσης δε μολύνουν το περιβάλλον και κατ΄ επέκταση δε βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.