Έφη Μιχελάκη: “Ξεκινάμε… Στις 21 Μαΐου… Η Αλλαγή Έρχεται! ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ! Με τη νέα γενιά… Για την Ελλάδα του αύριο!” (Βίντεο)

22 Απριλίου 2023
23:43

 

Έφη Μιχελάκη: “Ξεκινάμε… Στις 21 Μαΐου… Η Αλλαγή Έρχεται! ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ! Με τη νέα γενιά… Για την Ελλάδα του αύριο!”

 

Kάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στο βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα της στο facebook

9 σχόλια

  • δεν δας πιστεύουμε διότι σας δόθηκε η ευκαιρία,ήρθατε στην εξουσία ο Σύριζα και η αλλαγή που είχατε αναγγείλει δεν ήρθε. Οδηγήσατε τον ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα και δεν τον σεβάστηκαν λαό το όχι το γυρίσατε σε ναι.Το χειρότερο όλων προδίσατε την Μακεδονία! αν δεν σας αρέσει Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα απλά μη συμμετέχετε!

  • Την αλλαγη την ειδαμε την τετρετισ 2015-2019,με το τριτο και χειροτερο μνημονιο,με κλειστες τραπεζες,με αυξησεις φορων μειωσεις μισθων και συνταξεων κτλ κτλ!!!! Ευτυχως για την χωρα δεν προκειται να ξανακυβερνησετε ουτε σε 100 χρονια!!!

    • Εσύ κύριε του ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ εκτός του ότι είσαι αδιάβαστος και ανημέρωτος είσαι και άσχετος. Σε πληροφορώ εν έτη 2023 ακόμη έχομε κρατήσεις στις συντάξεις των νόμων του 2011. Τα δώρα τους μισθούς και τις συντάξεις τις πετσόκοψε η Νουδούλα σας. Καιρός να φεύγετε γιατί φτωχοποιήσατε την κοινωνία με τα καλαθάκια και τα κουπόνια

      χοποιήσατε

  • Μισάνθρωποι αφήστε τα λουλούδια ν ανθίσουν.
    Δε βαρεθήκατε το μίσος σας κατά των νέων και τους Μαθουσάλες των
    Βουλευτικών εδράνων;

    • κ.Ματζαρίδη δες σας γνωρίζω …Αλλά με όλο τα θάρρος σας ρωτάω… Μήπως αυτό το άνθος έχει παρανθήσει με την βοήθεια του ήλιου φυσικά – βλέπε Α.Π.Ε. με την βοήθεια του μπαμπάκα? Γιατί φαντάζομαι δεν διαφωνείται ότι αν την λέγανε π.χ. Παπαδοπούλου η κ.Μιχελάκη δεν θα ήταν ούτε στο τοπικό υποψήφια.

      Σας ευχαριστώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.