O OAΠΝ για την 4η Συνάντηση Φιλαρμονικών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Θωμά 23 Απριλίου

24 Απριλίου 2023
13:56

 Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η 4η συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου 2023. Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Αίθουσα Τέχνης, παρουσία αρκετού κόσμου που απόλαυσε την Φιλαρμονική Ένωση Κέρκυρας «Καποδίστριας», την Φιλαρμονική Δήμου Καλαβρύτων και την Φιλαρμονική του Δήμου μας, την «Πανδώρα». Στο πλαίσιο της συνάντησης, οργανώθηκε στο Δημοτικό Ωδείο το απόγευμα του Σαββάτου, σεμινάριο από τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων κ. Γιώργο Μπαμπαράκο, με άμεση και διαδραστική προσέγγιση στην μέθοδο του “Practical Studies for Trumpet or any T. C Instruments.

Το βράδυ της Κυριακής του Θωμά, οι Φιλαρμονικές που πήραν μέρος στην πρωινή συνάντηση καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών «Ορφέας» πήραν μέρος στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Ζιδανιώτισσας, που ξεκίνησε στις 8:00 από τον Ι.Ν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης. Πλήθος κόσμου και πιστών συμμετείχε στην λιτανεία που κατέληξε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα.

3 σχόλια

  • Ο οαπν κι ο δήμαρχος μας απογοήτευσαν για άλλη μια φορά στην αίθουσα τέχνης. Δεν είχαν να πουν απολύτως τίποτα εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που τους πέρασαν τα γυαλιά..

  • δειτε σε αλλες πολεις πως γινονται αυτες οι διοργανωσεςι κ μετα καμαρωνετε….

    ο μισος κοσμος στην αιθουσα ηταν οι φιλαρμονικες….

    Ο Μαλουτας για να τιμησει την εκδηλωση ηρθε ενα τεταρτο αργοτερα….
    Το προγραμμα εμφανιστηκε στο φουαγιε κατοπιν εορτης κ αυτο….

    Προχειροτητα ως συνηθως, μονο στο Δηπεθε ξερουνε να ριχνουν χρημα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.