kozan.gr: Τα “έψαλε”, στην χθεσινή συνεδρίαση, στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, ο Μ. Μήγγος (Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης): “Δε θα ανεχτούμε άλλη φορά τραπεζοκαθίσματα σε όδευση τυφλών” – Τι ανέφερε για τους “νταβατζήδες” που του είπαν μην τολμήσεις θα σου σπάσουμε και το άλλο το πόδι (Βίντεο)

25 Απριλίου 2023
06:56

Τα “έψαλε”, στην χθεσινή συνεδρίαση, στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, ο Μ. Μήγγος (Πρόεδρος Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης): “Δε θα ανεχτούμε άλλη φορά τραπεζοκαθίσματα σε όδευση τυφλών”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Τι ανέφερε για τους “νταβατζήδες” που του είπαν μην τολμήσεις θα σου σπάσουμε και το άλλο το πόδι.

9 σχόλια

  • Είπε τη μαγική φράση : “Να σπάσουμε αυγά”. Δυστυχώς όμως, καλός χρυσός ο Πλακεντας, αυγά δεν σπάει ποτέ και με κανέναν. Καλή η διπλωματία, αλλά δεν γίνεται πάντα να τα έχεις καλά με όλους. Υπάρχουν θέματα που δεν άγγιξε καν. Το συγκεκριμένο είναι χαρακτηριστικό. Όποτε θέλει ο κάθε ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, μεγαλώνει το μέρος του, διπλασιάζει τραοεζοκαθίσματα, κλείνει πεζοδρόμια και πεζόδρομους. Λαϊκή αγορά, κανονισμός λειτουργίας, αμαξοστάσιο αστικών… Πέρασε και δεν άγγιξε.

  • Τα τραπεζοκαθίσματα είναι θέμα παιδείας των πολιτών. Μας πειράζει και κάνουμε μαγκιες στον δήμο αλλά όταν βγαίνουμε για καφεδάκι εκεί πάμε στα μαγαζιά που παρανομουν. Όταν εσείς λοιπόν αλλάξετε παιδεία και ρίξετε μαύρο σε αυτά τα μαγαζιά τότε να απαιτείται και από τις αρχές.

  • Τα τραπεζοκαθίσματα είναι θέμα παιδείας των πολιτών. Μας πειράζει και κάνουμε μαγκιες στον δήμο αλλά όταν βγαίνουμε για καφεδάκι εκεί πάμε στα μαγαζιά που παρανομουν. Όταν εσείς λοιπόν αλλάξετε παιδεία και ρίξετε μαύρο σε αυτά τα μαγαζιά τότε να απαιτείται και από τις αρχές.Τοσο η δημοτική όσο και η ελληνική αστυνομία θέλουν 500 άτομα προσωπικό για να ελέγχουν συνεχώς τα μαγαζιά,πράγμα αδύνατον στην χώρα που ζούμε

  • Όλα είναι θέμα παιδείας των πολιτών. Μας πειράζει και κάνουμε μαγκιες στον δήμο για τα καθίσματα αλλά όταν βγαίνουμε για καφεδάκι εκεί πάμε στα μαγαζιά που παρανομουν. Όταν εσείς λοιπόν αλλάξετε παιδεία και ρίξετε μαύρο σε αυτά τα μαγαζιά τότε να απαιτείται και από τις αρχές.Τοσο η δημοτική όσο και η ελληνική αστυνομία θέλουν 500 άτομα προσωπικό για να ελέγχουν συνεχώς τα μαγαζιά,πράγμα αδύνατον στην χώρα που ζούμε

    • Είπες τώρα κι εσύ την μπαρούφα σου και τρεις φορές για να την καταλάβουμε. Ποια παιδεία ρε φίλος; Μάθαμε τώρα μια καραμέλα και την πετάμε. Και πως κατακτάς την παιδεία; Μόνο με προγράμματα σπουδών, σεμινάρια και ενημέρωση. Και αυτά. Αλλά όχι μόνο αυτά. Το βασικό είναι ο έλεγχος και η εφαρμογή του νόμου. Όταν ο πολίτης ξέρει ότι αν παρανομήσει, το κράτος θα τον ελέγξει και θα του κόψει τον κ@λο, μια χαρά ενημερώνεται και ευαισθητοποιείται. Δες πως λειτουργεί ένας Άγγλος στην Αγγλία και πως λειτουργεί ο ίδιος Άγγλος στον Κάβο στην Κέρκυρα. Είναι άλλος άνθρωπος. Γιατί; πού πάει η παιδεία του δηλαδή; Κλείσε ένα μαγαζί για ένα μήνα όπως λέει ο νόμος και θα σου πω εγώ. Αλλά τέτοιοι είμαστε. Όλοι μας. Κι εγώ μαζί.

  • Εδω γίνονται εργα σε αλλες πολεις για προσπέλαση που τις ομορφαίνουν και δείχνουν το παράδειγμα. Στην Πτολεμαΐδα κανουν κουμάντο καποιοι καφετεριολογοι φιλοι βουλευτών και συμβουλων που ο απλος ο κοσμος αγανακτεί εξαιτίας τους και οι βουλευτές νομίζουν οτι αυτοι θα τους δίνουν ψήφους, πλεον είναι το μεγαλύτερο προβλημα στην πολη και την καθημερινότητα .

  • Μιχάλη όποιοι σού είπαν έτσι είναι το λιγότερο απάνθρωποι και πρέπει να μην ζούνε ανάμεσα μάς και επίσης να μην πηγαίνει κανείς στα μαγαζιά τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.