Επίσκεψη του Προέδρου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στην Κοζάνη την Κυριακή 7/5

26 Απριλίου 2023
14:13

 

Στην Κοζάνη θα βρεθεί την Κυριακή 7 Μαΐου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου θα πραγματοποιήσει κεντρική προεκλογική ομιλία στην Αίθουσα Τέχνης στις 18.30.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης, απευθύνει κάλεσμα σε όλο το δημοκρατικό κόσμο της Π.Ε. Κοζάνης αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μας σε κάθε γωνιά της περιοχής μας.

5 σχόλια

  • Θα μας πει και πόσες βρήκε ο Μητσοτάκης πως έδερνε και γι’ αυτό τον παρακολουθούσε;
    Για τις μίζες της Καϊλή θα μας πει τίποτα;
    Για τα δανεικά κι αγύριστα του Πασοκ θα μας πει τίποτα;
    Για το αν θα προτείνει για πρωθυπουργό τη μόνη Υπουργό παιδείας στην ιστορία της χώρας που δεν έδωσε βιβλία στα παιδιά, θα μας πει τίποτα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.