Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση έργου: «Επείγουσες στερεωτικές και αναστηλωτικές εργασίες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βλάστης»

26 Απριλίου 2023
17:15

 

 Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: «Επείγουσες στερεωτικές και αναστηλωτικές εργασίες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βλάστης» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2023.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Στέργιος Κιάνας, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτης Τσιάμης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 334.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και περιλαμβάνει επεμβάσεις στην αύξηση των μηχανικών χαρακτηριστικών της τοιχοποιίας, την ενίσχυση των πατωμάτων και της στέγης, την ενίσχυση των εσωτερικών τοίχων και την ισχυρότερη σύνδεσή τους με τις λιθοδομές που έρχονται σε επαφή.

Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Η ανάδειξη και αξιοποίηση των θρησκευτικών μας μνημείων, αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής και μια από τις πολιτικές που θα παρέχουν στοχευμένη στήριξη στην ολοκληρωμένη τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

6 σχόλια

  • Είναι προφανες το αντικείμενο Ψηφιακής Μετάβασης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για αυτο και ο Κίανας παρον

    Τι όχι; Δεν είναι ;

    Φωτο ναναι κι οτι ναναι

  • Ρε πατε καλα οσοι σχολιαζετε αρνητικα την συγκεκριμενη χρηματοδοτηση;;Ειναι απο τις λιγες που πραγματικα αξιζουν.Ο Αγιος Νικολαος της Βλαστης ειναι ιστορικα ομοιος του Αγιου Νικολαου τηε Κοζανης.Χτιστηκε πριν 350 χρονια και το ξυλογλυπτο τεμπλο του σκαλιστηκε απο τον ιδιο τεχνιτη που σκαλισε και αυτο του Αγιου Νικολαου Κοζανης.

  • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΗ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΗΠΑΚΟΥΣ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.