kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αγχωμένος ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδης

27 Απριλίου 2023
07:16

Ακριβώς  την επόμενη μέρα μετά από την ανάρτηση τού kozan.gr, που είχε τίτλο “Mεγαλώνουν κι “αγριεύουν” τα χόρτα σε διάφορα σημεία της Kοζάνης”   και την προτροπή μας προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μ. Μαγγιρίδη και την αρμόδια υπηρεσία πως καλό θα είναι να επιληφθούν του θέματος πριν “ξεφύγουν” τα πράγματα κι έχουμε, όπως άλλες χρονιές, καθυστερήσεις στην κοπή τους, όλως τυχαίως :), υπήρξαν δημοσιεύματα σε τοπικά ΜΜΕ ότι σε γενικές γραμμές δε φταίει εκείνος για το τι θα συμβεί μελλοντικά και πως αν υπάρξουν καθυστερήσεις αυτές σε  γενικές γραμμές θα προκύψουν με ευθύνες άλλων υπηρεσιών λες κι οι δημότες ενδιαφέρονται αν δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους στο Δήμο Κοζάνης. Η αλήθεια είναι ότι δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, με εξαίρεση την περίοδο της φετινής Αποκριάς, που πρώτη η στήλη αναγνώρισε τη συνολική εξαιρετική εικόνα της υπηρεσίας, ο ίδιος, ως πολιτικός προϊστάμενος έχει κινηθεί σε πολύ μέτρια επίπεδα. Το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική χρονιά  δείχνει να τον έχει αγχώσει λίγο περισσότερο καθώς το ενδεχόμενο μιας πόλης ζούγκλας “πνιγμένης” από χόρτα, εφόσον τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θα έπρεπε,  δε θα ήθελε ούτε να το φαντάζεται. Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα έχουμε καθυστερήσεις, όχι ως εκπλήρωση επιθυμίας δικής τους, ο οποίος καλείται απλώς να κάνει τη δουλειά του αλλά για το δικό μας καλό, διότι οποίες δικαιολογίες κι αν επικαλεστεί ο ίδιος, οι συνεργάτες του ή οι κολαούζοι του, αυτές δεν ενδιαφέρουν, καθόλου, όλους τους υπολοίπους.

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Γιατί αναφέρεστε μόνο στην πόλη; Υπάρχουν και τα χωριά που έχουν πολύ λιγότερες δομημένες εκτάσεις, ασφαλτοστρώσεις, πλακοστρώσεις, πεζοδρόμια, πλατείες και η καθυστέρηση κοπής των χόρτων θα τα κάνει να μοιάζουν με ζούγκλες τροπικών χωρών. Μας έχουν φάει τα σκυλιά, τώρα Θα μας φάνε και τα φίδια κ. Αντιδήμαρχε.

    • Μην φοβάστε θα στειρώσουν και τα φίδια,και όποιο φίδι είναι επιθετικό θα το φωτογραφίζεται ώστε να το πιάνουν

  • μαλούτας ο χειρότερος δήμαρχος όλου του κόσμου Δεν υπάρχει περίπτωση Άλλος άνθρωπος να μην έχει μαζέψει όλους τους αντιδημάρχους τουλάχιστον 100 φορές και να τους διατάζει τι θα κάνουν και πώς θα λειτουργούν

  • Τραγική η εικόνα της πόλης, των χωριών και των δημοσιων δρόμων. Επιθετικά αδέσποτα παντού, σκουπίδια και λακούβες με προχειρομπαλώματα συνθέτουν ένα σκηνικό εγκατάλειψης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.