kozan.gr: Aπό τις 6 Απριλίου προσπαθεί ο Δήμαρχος Βελβεντού να κλείσει κάποιο ραντεβού στο Υπουργείο Υγείας, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων αλλά δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα – Μόλις την περασμένη Πέμπτη βρήκε κάποιον που κι αυτός του είπε να αναμένει να τον ειδοποιήσουν (Βίντεο)

27 Απριλίου 2023
11:08

Aπό τις 6 Απριλίου προσπαθεί ο Δήμαρχος Βελβεντού να κλείσει κάποιο ραντεβού στο Υπουργείο Υγείας, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν από την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων αλλά δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα – Μόλις την περασμένη Πέμπτη βρήκε κάποιον που κι αυτός του είπε να αναμένει να τον ειδοποιήσουν. Δείτε τι ανέφερε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού.

5 σχόλια

  • Αυτή είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη: διαλυμένο το ΕΣΥ, ζούμε από τύχη! Οι γιατροί κινούνται με το ΙΧ επειδή δεν υπάρχει ασθενοφόρο και πάμε κι όπου βγει!

  • Να πάρει τηλέφωνο τον κολλητό του τον τσιπρα. Ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι υπεύθυνος και ο ίδιος που το χωριό έχει γίνει ο ποιο μακρινός προορισμός στην περιοχή της Κοζάνης. Όταν δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το πραγματικό πρόβλημα της γέφυρας.

  • Φτάνει πια με τα παιχνίδια του Δημάρχου . Ο συγκεκριμένος νομίζει ότι φταίνε πάντα μόνο οι άλλοι. Φαίνεται ότι τον μάθανε και οι δικοί του και αρχίζει ένας ένας και τον παρατάνε. Έχουμε ηχηρές ανεξαρτητοποίησεις Δήμαρχε που σε εκθέτουν για αυτό προσπαθείς να φανείς αλλά τελικά ο κόσμος ξυπναει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.