Tiς εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Ζαρογιάννης (Φωτογραφίες)

27 Απριλίου 2023
21:09
Κανένα σχόλιο
Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της περιοδείας μου ήταν η επίσκεψη μου στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού. Ενός συνεταιρισμού πρότυπο απο τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Αυτήν την φορά η επίσκεψη είχε διαφορετικό χαρακτήρα αφού συναντηθήκαμε όχι ως συνεργάτες ή φίλοι αλλά ως Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο χώρος και τα πρόσωπα ήταν κάτι παραπάνω απο οικεία αφού εδώ μέσα κυριολεκτικά μεγάλωσα και τον νιώθω σαν το σπίτι μου. Όπως πάντα έτσι και σήμερα οι συζητήσεις με τον καλό φίλο και Πρόεδρο Νίκο Κουτλιάμπα και τους ανθρώπους του συνεταιρισμού είναι ζωηρές, με έντονο πολιτικό περιεχόμενο. Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός αλλά και οι μελλοντικές κινήσεις του συνεταιρισμού μονοπώλησαν την σημερινή μας κουβέντα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.