Ευχαριστήριο μήνυμα προς το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ νοσοκομείο Κοζάνης

29 Απριλίου 2023
13:18
Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς το πρόσωπό του κ. Νίκου Ζανδε καθώς με την επάρκεια των γνώσεων του αλλά και την προσέγγιση του στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα προ λίγων ημερών με βοήθησε στο να είμαι σήμερα απόλυτα υγιείς και να χαίρομαι την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους λίγα είκοσι τετράωρα μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκα.Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ειδικευμένους γιατρούς που ήταν στην ομάδα του κ.Ζανδε,το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και φυσικά τους τραυματιοφορείς Σάκη και Λάκη για την “κουβέντα” ανύψωσης ηθικού λίγο πριν την επέμβαση.
Σας ευχαριστώ όλους!!!
Εύχομαι ο Θεός να σας έχει καλά και να βοηθάτε όσους το χρειάζονται όπως κι εμένα
Με σεβασμό κι εκτίμηση Θοδωρής Παπαϊωάννου

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι