Στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκε τελικά ο Ερυθρός Σταυρός , με παρέμβαση του Δημάρχου Εορδαίας (Φωτογραφίες)

29 Απριλίου 2023
13:50

 

Τηρώντας την υπόσχεσή του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, έβγαλε από το “αδιέξοδο” τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πτολεμαΐδας με την παραχώρηση νέας στέγης , απαλλάσσονάς τον από την απειλή της Εξώδικης Δήλωσης -Πρόσκλησης του Δ.Σ. του Ιδρύματος Γεωργίου Κεχαγιά. Το νέο Γραφείο του Τοπικού Τμήματος βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, από όπου θα μπορεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Πτολεμαΐδας να συνεχίσει απρόσκοπτα το Ανθρωπιστικό του έργο . Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιος Αυγερινός, που παρακολουθούσε στενά το θέμα, η Πρόεδρος του Π.Τ ΕΕΣ Πτολεμαΐδας Κούλα Πουλασιχίδου, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές του, ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, για την άμεση επίλυση του προβλήματος , αναφορικά με τη στέγαση του Ανθρωπιστικού οργανισμού, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Υγείας Δημήτρη Σπόντη για τη βοήθειά του. Επίσης ευχαριστούν τον Εκδότη Αντώνη Πουγαρίδη και τους συνεργάτες του Ομίλου του , αλλά και τους φίλους , οι οποίοι συνέβαλαν στη μεταφορά όλου του εξοπλισμού του Ανθρωπιστικού φορέα, στο νέο του χώρο.

 

 

8 σχόλια

  • Πνευματικό κέντρο?
    Λάθος αγαπητοί μου κέντρο υγείας θα λέγεται σε λίγο.
    Τελικά δεν υπάρχει όραμα για την πόλη μόνο ψήφοι αγαπητοί μου και να τα έχουμε καλά με όλους.
    Ντροπή!

  • Ελάτε όλοι οι σύλλογοι στο πνευματικό κέντρο! Δεν είναι πλέον πνευματικό κέντρο . Είναι κέντρο υγείας, κέντρο συλλογής ψήφων.Λιγο ντροπή δεν έχετε κρίμα. Ένας Μπεος μόνο μπορεί να μας σώσει.

  • Οι καρκινοπαθείς που ζήτησαν όμως τους απέρριψε.
    Νομίζω είχαμε προηγηθεί στο θέμα της στέγασης.
    Λυπάμαι που κάνετε διακρίσεις.

  • Εγώ επιμένω να μου πει κάποιος ποιο ακριβώς είναι το “ανθρωπιστικό εργο” του συγκεκριμένου παραρτήματος για το οποίο θα πρέπει να εξωθιστουν η να απορριφθουν φορεις που πραγματικά έχουν ανάγκη στέγασης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι