Νάτοι – νάτοι οι πρωταθλητές!!! Ο βασιλιάς Εορδαϊκός στο θρόνο του

29 Απριλίου 2023
21:34
Ο Εορδαϊκός είναι πλέον και επίσημα πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ  Κοζάνη. ς Οι προσπάθειες όλων στην ομάδα δικαιώθηκαν και έπιασαν τόπο. Πρωταθλητής 2022 – 2023 ο αήττητος Εορδαϊκός !
Σήμερα άρχισαν τα πανηγύρια  αλλά από αύριο τα κεφάλια μέσα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία. Το όνειρο των φιλάθλων του Εορδαϊκού να γίνει πραγματικότητα.  Να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα σαλόνια της Γ’ εθνικής.
Τα μπαράζ σύμφωνα με την ΕΠΟ θα ξεκινήσουν  Κυριακή 14 Μαΐου  με τον Εορδαϊκό στην πρεμιέρα να παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα Καρδίτσας.
Την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 5.00, θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας Αιμίλιος Θεοφανίδης.
Θα προηγηθεί φιλικό παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.
matiesstasport.blogspot.com

Ένα σχόλιο

  • 109 γκολ σε 26 αγώνες σε ένα πρωτάθλημα κυριολεκτικά της πλάκας! Αν δεν ανέβει στα μπαράζ την έχει άσχημα μετά και την πτώση του Φούφα και της ΑΕΠ Κοζάνης ,του χρόνου δε θα τρέχει μόνος του(παραλίγο να έρθει δεύτερος φέτος) την κούρσα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.