kozan.gr: Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού: Mετά την ανεξαρτητοποίηση της Βάγιας Μαλλού, έγινε ειδική συνεδρίαση για εκλογή νέου προέδρου, όμως ο Δήμαρχος Βελβεντού δεν είχε να προτείνει κάποιο άλλο πρόσωπο και ζήτησε λίγο χρόνο

30 Απριλίου 2023
18:49

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 30/4 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού για την εκλογή νέου προέδρου, μετά την ανεξαρτητοποίηση της Βάγιας Μαλλού, όμως ο Δήμαρχος Μανώλης Στεργίου δεν είχε να προτείνει κάποιο άλλο πρόσωπο και ζήτησε λίγο χρόνο μεταθέτοντας την εκλογή νέου προέδρου σε νέα ειδική συνεδρίαση. Όπως ανέφερε, σε γενικές γραμμές, τα διαθέσιμα πρόσωπα (πέραν των Αντιδημάρχων) που θα μπορούσαν να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο θα πρέπει να διευθετήσουν κάποια νομικά κωλύματα  σχετικά με την αντιμισθία κι ωσότου συμβεί αυτό θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

9 σχόλια

  • Καλά που πήρε 70%
    Εάν είχε πάρει λιγότερο ποσοστό δεν θα είχε ούτε αντιδημάρχους.
    Ήρθε η ώρα Μανωλάκη να αποσυρθείς

  • Δημαρχε,κανε λαικη συνελευση για να αποφασισει ο λαος για τον/ην προεδρο.Μην αναλαμβανεις ευθυνες.Εδω τελειωσε το αφηγημα για το κεντρο της γης.

  • Το πάθατε μερικοί και τα βάλατε με το Βελβεντο.!
    Επειδή ξανέγινε ξεχωριστός Δήμος ποιον ενόχλησε αφού οι κάτοικοι του αυτό ήθελαν εξ αρχης :
    Σ αυτοδιοικητική οντότητα θέλει και μπορεί να συνεργάζεται με τους άλλους δήμους και ιδιαιτερα με το γειτονικό δήμο Σερβίων ισότιμα και ουσιαστικά.
    Οι κάτοικοι του Βελβεντού δεν ισχυρίστηκαν πότε ότι αποτελούν το «φαλο της Γης» και δεν υποτιμούν κανέναν.

    • Δεν τα βάλε κάνεις με το Βελβεντό. Απλά ο Στεργίου σας ήθελε απομονωμένους για να σας ελέγχει καλύτερα. Αρχικά σας φούσκωσε τα μυαλά με την ανεξαρτησία και απλά φαινεται ότι τελικά οι θέσεις του είναι εγωκεντρικές.

  • Η μόνη αξιόλογη παρουσία. Η μόνη με ώριμη σκέψη και λόγο . Η μόρφωση της και το επίπεδο της θα λείψουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.