Δήλωση Υποψηφίου Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Πασσαλίδη για την εργατική πρωτομαγιά

1 Μαΐου 2023
10:06
Κανένα σχόλιο

Τιμούμε σήμερα τους αγώνες των εργατών του Μάη του 1886 στο Σικάγο αλλά και τους αγώνες των εργατών στη χώρα μας. Και ενώ έχουν περάσει 137 χρόνια, βλέπουμε πόσο επίκαιροι είναι και πόσο μας εμπνέουν. Αγώνες για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Οι εργάτες στέκονται απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υπηρετούν τα κέρδη των λίγων. Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει διαλύσει τα εργασιακά δικαιώματα, εκφοβίζουν και εκβιάζουν στους χώρους εργασίας και οδηγούν στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Αγωνιζόμαστε για:
-Κατάργηση αντεργατικών νόμων-ΣΣΕ και Εργασιακά Δικαιώματα
-Μισθοί και Συντάξεις Αξιοπρέπειας
– Ισχυρό Κοινωνικό Κράτος και Δημόσια Αγαθά
– Δημοκρατία και Δικαιοσύνη
                         ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
                                                          Κώστας Πασσαλίδης
                                     Υποψ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. ΠΕ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.