Το μήνυμα της Έφης Μιχελάκη υποψήφιας βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π.Ε. Κοζάνης για την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς

1 Μαΐου 2023
15:55

 

Έφη Μιχελάκη για την εργατική Πρωτομαγιά: «Καλό Μήνα με χαμόγελο, καλή εργατική πρωτομαγιά. Τιμούμε σήμερα την Εργατική Πρωτομαγιά, μέρα μνήμης και αγώνα για το εργατικό κίνημα, έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η συλλογική πάλη και η διεκδίκηση των εργαζομένων για ισότητα και δικαιοσύνη δεν σταματά.

Ο αγώνας των εργατών του Σικάγο για την καθιέρωση του 8ωρου αποκτά ξανά νόημα, αφού ακόμα μια φορά επιχειρείται να ανατραπεί ό,τι κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες.

Σήμερα απεργούμε όλοι, στεκόμαστε με αλληλεγγύη στις προκλήσεις και τα προβλήματα του κόσμου της εργασίας, οι εργαζόμενοι είναι οι ήρωες και τα θύματα της πανδημικής κρίσης.

Σε κάθε διεκδίκηση μαζί συλλογικά για μια ζωή με ελπίδα».

 

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.