Θοδωρής Καρυπίδης: Συνάντηση με Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης και Δήμαρχο Βοΐου

2 Μαΐου 2023
15:48

Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων που πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/Π.Σ. στην Π.Ε. Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης, συναντήθηκε σήμερα (2-5-2023) με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο.  Στη δια ζώσης συνάντηση που είχαν, ο κ Καρυπίδης, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Σεβασμιώτατε αποτελεί έμπνευση για όλους μας το κάθε βήμα της αρχιερατικής σας  διακονίας με σημαντικό σταθμό την προσφορά σας στην Μητρόπολη Καστοριάς.”
Παράλληλα, εξέφρασε τις θερμές ευχές του στο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιο για την ονοματική του εορτή και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το πλούσιο, πνευματικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.

Στη συνέχεια ο κ. Καρυπίδης είχε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον Δήμαρχο Βοϊου κ. Χρήστο Ζευκλή. Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που έχουν σχέση με την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου, την κατασκευή ανεμογεννητριών που έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε κατοίκους κοινοτήτων που διαφωνούν καθώς όπως υποστηρίζουν θα καταστραφεί ο φυσικός πλούτος της περιοχής, την ορεινότητα του Δήμου κα. Ο κ. Ζευκλής από την πλευρά του ανέπτυξε τα σχέδια για το Δήμο που περιλαμβάνουν σειρά παρεμβάσεων με έμφαση στον τουρισμό που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. «Θα είμαι κοντά σας σε ότι σχεδιάζετε υπογράμμισε ο κ. Καρυπίδης και θα παλέψουμε μαζί για την υλοποίηση των στόχων σας».

6 σχόλια

  • (ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση) : Σφοδρότατη επίθεση εναντίον των απλών ιερέων θέλοντας να τους πετάξει έξω από το ενιαίο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων.
    Mε ευγενικό χαμόγελο ο κ. Καρυπίδης. Έτσι χαμογελούσε και στο κουκλοθέατρο των Πρεσπών !! Θυμήθηκα καθηγητή μου στο Γυμνάσιο. Μας έλεγε: μη σας εξαπατούν τα ευγενικά χαμόγελα !

    • η καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να γίνει για να σταματήσει η καπήλευση του ονόματος της ιστορικής μας Μακδονίας, για πρώτη φο΄ρα αναγνωρίζουν οι σκοπιανοί ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….αυτή είναι η αλήθεια όσο και να σκούζετε τα γαλαζαία τρόλ.

      • Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας στη Φλώρινα και επικύρωσε το καταστατικό του!18-3-23

        Σκότωσαν την Μακεδονία! Η Ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε με βούλα να έχουμε δήθεν “Μακεδονική” γλώσσα δήθεν “Μακεδονικά” σχολεία και δήθεν “Μακεδονική” μειονότητα.
        Το έργο του Σόρος με πιόνια έναν αγραβάτωτο πρωθυπουργό, έναν Υπ. Εξωτερικών με καπέλο γουέστερν και έναν εταίρο που τότε ήταν ακροδεξιός και τώρα την έχει δει μοντέλο, υλοποιείται. Για την τωρινή κυβέρνηση ούτε λόγος.

  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΝΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ…ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΑΗ

    • 1.Το πιστεύω του ταυτίζeται με το πιστεύω του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να εγγυηθεί τη πολιτισμική ταυτότητα του λαού της Κοζάνης. Η συμφωνία των Πρεσπών πυροδότησε, γιγάντωσε και κινητοποίησε τα πατριωτικά αισθήματα του Κοζανίτικου λαού (συλλαλητήριο) και αυτός ΣφΥΡΙΖΕ αδιάφορα !
      2. …ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ….
      Για το εκκολαπτόμενο σχέδιο συμβιβασμού («Πρέσπες του Αιγαίου»), που θα αποβεί σε βάρος των Εθνικών μας συμφερόντων, Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν φαίνεται να διαφωνούν!
      Ας απαντήσει Συμφωνεί ή διαφωνεί ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.