Στις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης ο Σωκράτης Βατάλης: «Στήριξη του δημόσιου τομέα και του ανθρώπινου δυναμικού»

2 Μαΐου 2023
17:57

 

Τους υπαλλήλους που εργάζονται στις υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης, επισκέφθηκε την Τρίτη το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βατάλης, στα πλαίσια των επαφών του με τους ανθρώπους που στηρίζουν τη δημόσια διοίκηση και συμβάλλουν στην προώθηση έργων και δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Σωκράτης Βατάλης, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους με τους οποίους έχει μια άψογη συνεργασία στα πλαίσια της επαγγελματικής του διαδρομής καθώς ως Πολιτικός Μηχανικός και επιβλέπων δεκάδων σημαντικών έργων στην περιοχή, έβρισκε πάντα τη διάθεση για προσφορά και συνδρομή από μέρους τους:

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι για μένα φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες. Η υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, η εμπειρία τους και το αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει, αποτελούν σοβαρά εχέγγυα για την υποστήριξη της δημόσιας διοίκησης. Η ενίσχυση των υπηρεσιών του δημόσιου τομέα και η στήριξη του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται σε αυτόν, αποτελούν προτεραιότητα για την επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση ώστε να οικοδομήσουμε ένα κράτος δίπλα στον πολίτη προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.