ΑΕΠ Κοζάνης: Ο καρκίνος παραμένει ανίκητος το σάπιο και ξεφτιλισμένο επικρατεί

3 Μαΐου 2023
17:37


Επί 10 μήνες και 82 λεπτά, η ΑΕΠ Κοζάνης, νικούσε το σάπιο κατεστημένο. Αγωνιζόμενη στον τελευταίο αγώνα του…διεφθαρμένου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Α.Ο. Χανιώτη, κρατούσε το βαθμό που χρειαζόταν για να παραμείνει στην κατηγορία, βασιζόμενη μόνο στην αγωνιστική της αξία. Η πιο νεανική ομάδα των Ελληνικών πρωταθλημάτων, η πιο υγιής και πεντακάθαρη, χωρίς συναλλαγές και δοσοληψίες, πίστευε ότι στο τέλος θα μπορούσε να τα βάλει και με το …κατεστημένο. Κόντρα σε μια λυσσασμένη (εξωαγωνιστικά), παρότι αδιάφορη Χανιώτη, με εντολή από τον προπονητή της να μην τηρείται το fair play, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10, όταν ο διαιτητής δεν καταλόγισε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας.

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο προηγήθηκε με 12 στο 58′ και στο 70’ σημείωσε το 13 με πεντακάθαρο γκολ, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στη συνέχεια επικράτησαν οι διαμαρτυρίες, οι επιθέσεις και οι διαπληκτισμοί των παικτών του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗ με το διαιτητή, που παρότι δέχθηκε ύβρεις, απειλές και σπρωξίματα, παρίστανε ότι δεν συμβαίνει κάτι και κυρίως δεν απέβαλε τον παίκτη του Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗ, που εκτός φάσης χτύπησε εν ψυχρώ τον Λάντζιο. Τέλος, δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Περδόμο στο 88 ́και έτσι τελικά ηττηθήκαμε 32 και επιβλήθηκε «δικαιοσύνη», την ώρα που σε όλα τα Ελληνικά γήπεδα γινόταν πανηγύρι του … εξευτελισμού.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, η ομάδα που προσπάθησε εδώ και τρία χρόνια να περάσει μια άλλη φιλοσοφία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν ανεπιθύμητη και έπρεπε να εξαφανιστεί. Να παραμείνουν μόνο όσοι θέλουν οι…νταραβεριτζήδες, που ζουν από την σαπίλα που επικρατεί.
Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν, παρά μόνο στα δεκάδες νεαρά μας παιδιά, που είχαμε τη χαρά αυτά τα χρόνια, να προσπαθήσουμε να τα μάθουμε να ονειρεύονται και να παλεύουν γι’ αυτό, βασιζόμενοι μόνο στις δυνάμεις τους.
Λυπούμαστε μόνο που δεν τους είπαμε την αλήθεια: Ότι σε αυτό το … δήθεν ποδόσφαιρο, μαθαίνεις μόνο να στήνεις παιχνίδια, να εξαγοράζεις διαιτησίες, να προσυμφωνείς το σκορ, να μπαίνεις σε συνδιαλλαγές, να προσκυνάς το κατεστημένο, να παρακαλάς και να είσαι μονίμως εξαρτημένος από άχρηστους και πονηρούς.

Έτσι αποχωρούμε από αυτή την…κοπριά, με ψηλα το κεφάλι και με περηφάνεια.

Τελικώς, από όλη την Ελλάδα, έπρεπε να υποβιβαστεί ως περιττή η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, παρότι σώθηκε στον όμιλο της, η πιο νεανική ομάδα, αυτή που υπηρετεί το ευ αγωνίζεσθαι, αυτή που στελεχώνει από τη Γ Εθνική την Εθνική Ελλάδας με νέα ταλέντα. Δυστυχώς, στα νέα παιδιά της παρατημένης από Θεούς και Δαίμονες περιοχής μας, έχουμε να πούμε ότι:
Δεν σας θέλει αυτή η χώρα και αυτό το ποδόσφαιρο. Εσείς που μάθατε να διεκδικείτε, να έχετε όνειρα και να θέλετε να τα πραγματοποιήσετε βασιζόμενοι μόνο στην ικανότητα σας και στις ίσες ευκαιρίες, αναζητήστε την τύχη σας σε άλλες πατρίδες. Εκεί που η αξιοκρατία επικροτείται, εκεί που τα όνειρα…επιβάλλονται στα νέα παιδιά. Εμείς θα σας βοηθήσουμε και σε αυτό, το μόνο πια που μπορούμε να κάνουμε για σας.

ΑΕΠ Κοζάνης

18 σχόλια

  • Δυστυχώς με το χρόνο και την ιστορία δεν τα βάζεις. Απολύτως φυσιολογικά έκλεισε ένας κύκλος τεράστιας πορείας, για τον συμπαθή σύλλογο. Σχεδόν είκοσι χρόνια κάποιοι μάτωσαν κυριολεκτικά για να υπάρχει αυτή η σπουδαία διαδρομή. Με μηδαμινή βοήθεια από εκτός Καραγιαννιων πρόσωπα και καταστάσεις δημιουργήθηκε η πιο πετυχημένη ομάδα , μαζί με τον Μακεδονικό Φούφα, της τελευταίας εικοσαετίας στον νομό μας. Μακάρι να υπάρχει όρεξη για να ξαναχτιστεί αργά και σταθερά. Οι υγιείς φίλαθλοι της Κοζάνης με θαυμασμό για τη αξιοζήλευτη αγάπη των ανθρώπων της περιοχής για την ομάδα εύχονται και η Κοζάνη να έχει έναν ανάλογο κύκλο σε υψηλό επίπεδο.

  • Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
    Για αυτό είστε εκεί που είστε ο καθένας παίρνει οτι του αξίζει

  • Για να καταλάβω τι έπρεπε να κάνει ο ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗ να κάτσει να χάσει για να σωθεί η αεπ
    Αφού όπως λέτε έχετε ομάδα παίξετε μπάλα και κερδίστε στο γηπεδο
    Για αυτο το λόγο οι υγιής φιλαθλοι της αεπ έχουν φυγει από το γήπεδο

  • Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για την μικρή ομάδα σας. Εάν είχατε σωθεί δεν θα σας πείραζε τίποτα απ’ όλα αυτά που γράφετε. Τους κανόνες τους ξέρατε απ’ την αρχή του πρωταθλήματος, ο χειρότερος έκτος πέφτει. Αφού δεν σας αρέσει το πρωτάθλημα διαλύστε αυτό το έκτρωμα που φτιάξατε. Γυρίστε τώρα στο χωριό σας και κλάψτε εκεί όσο θέλετε.

  • Κακως διαμαρτυρεστε διότι η κατάσταση δεν είναι μόνο που παρουσιάζετε αλλά ακόμη χειρότερη και συνεπώς αφού την γνωρίζατε έπρεπε να λάβετε κάποια μέτρα προστασίας της ομάδος σας και δεν εννοώ αυτά που κετε

  • Κύριοι της ΑΕΠ μιλάτε για 10 μήνες κ 82 λεπτά ότι κερδίζατε και για 8 λεπτά που ήσασταν;
    Ας το πάρουμε από την αρχή. Φέρατε έναν τυχαίο Ιταλό και τον παρουσιάσατε ως νέο Αντσελοτι. Τον διώξατε κακήν κακώς μετά από 7 αγωνιστικές. Βάλατε τον Μπιτσιωρη προπονητή υπάλληλο του γραφείου. Μετά από 4 αγωνιστικες φέρατε τον Βιέρα. Κερδίζει κατά λάθος το Αγγελοχώρι και δεν μπορεί να κερδίσει Κριστωνη, Ελασσόνα,Αγία στην Κοζάνη ομάδες που υποβιβάστηκαν. Και το κορυφαίο η ΑΕΠ έπαιζε Σβορώνο και αυτός έβλεπε το κεραμίδι!! Ποιος το άκουσε και δεν γέλασε!! Ποντιακό ανέκδοτο. Φεύγει και αυτός δήθεν δεν ανανεώνεται η βίζα αλλά έφερε την οικογένεια. Προπονητής πάλι ο Μπιτσιωρης. Εσείς και ο Ολυμπιακός αλλάξατε 4 προπονητές φέτος.
    Αυτό που προσφέρατε στο ποδόσφαιρο της περιοχής ήταν να κόψετε τα 3 παιδιά (Καλιαμπάκα, Κουλουσιας, Παπαζήσης) από την ένωση, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η ΕΠΣ. Και τα παιδιά να χάσουν τα μόρια για το Πανεπιστήμιο!!
    Όσο αφορά για τον ποδοσφαιριστή σας που κάλεσαν στην εθνική που τον είδαν; Στο 1 παιχνίδι που έκανε με την ΑΕΠ; Η στην Ένωση που έκανε 7 παιχνίδια; Και πάμε στην βρωμιά του ποδοσφαίρου! Μιλάτε σωστά. Διότι σε έναν αγώνα δώσανε 6 βαθμούς και σφάζανε την άλλη ομάδα του δήμου σας. Που παρεμπιπτόντως δεν δώσατε ούτε συγχαρητήρια για την 1η θέση και μια ευχή για καλή επιτυχία στα μπαράζ.(Αλλιωτικο ήθος). Και φτάνουμε στο Χανιώτη. Που ήταν ο Κύπριος προπονητής στο παιχνίδι; Δεν φεύγεις στην κρίσιμη μάχη, εκτός αν έγινε κάτι αλλο! Πόσοι φίλαθλοι σας ακολούθησαν σ αυτό το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι;
    Ήταν 20; Δεν νομίζω ! Γιατί;
    Εν κατακλείδι ως διοίκηση πήρατε μια ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία και σε 3 χρόνια την φτάσατε Α τοπικό. Μην ψάχνετε να βρείτε φάντασμα. Τίποτα τυχαίο!
    Ομαδα διαλυμένη και ούτε στο τοπικό δεν μπορεί να κατέβει και εσείς στην Αθήνα!
    Καληνύχτα ΑΕΠ
    ΥΓ. Να δούμε τώρα πως θα αξιοποιηθούν τα ταλέντα
    ΥΓ 2. Πασχάλη αν θες να βοηθήσεις την περιοχή να αναπτυχθεί ποδόσφαιρικα στήριξε την Κοζάνη και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και φυσικά εσύ θα γίνεις πάλι ο Πασχάλης που θέλουμε!
    Περιμένουμε!!

    • Μακριά ο Πασχάλης από την Κοζάνη, μόνο για τις μπίζνες ενδιαφέρεται όχι για το καλό της περιοχής. Ευτυχώς η Κοζάνη τώρα έχει ανθρώπους που μπορούν να την πάνε ψηλά.

      • που προφανώς ενδιαφέρονται για το καλό της περιοχής ε; την μετατροπή της σε κρανίου τόπο!

  • Η αλαζονεία σας πληρώθηκε. Όπως εσείς αν και αδιάφοροι δεν καθησατε να χάσετε τότε με την Καλαμαριά κ καλά κάνατε αυτό έκανε και η Χανιώτη ..
    Όσα κάνει η γίδα στο πουρνάρι τα βρίσκει στο τομάρι

  • Πληρωνετε την έπαρση, την αλαζονεία σας και τις αστειες ανακοινωσεις σας που μονο γέλιο προκαλούσαν.

  • Τελικά αρκετοί έβγαλαν την χολή τους βόλτα γιατί μια ομάδα της πολης στην οποία ζούν(?!)έχασε-με μαγειρέματα- την θέση της στην Γ’εθνική ,ενώ ξεχνούν ότι πρόπερσυ δεν δόθηκε απο την διοργανώτρια η πρόσκληση για την συμμετοχή της στην σούπερ λίγκ Β.(το περίεργο θα ήταν να ήταν αντικειμενικοί βέβαια…)απο κεί και πέρα το να έρχοντε διάφοροι κάτω απο την ανακοίνωση της ΑΕΠ και να επιχαίρουν δείχνει βέβαια και το ψυχικό κόσμο διαθέτουν.
    Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης Συνολικά έχουν γυρίσει πλάτες σε αυτό που παρουσιάζει ώς “θέαμα”στον επαγγελματικό ποδοσφαιρικό χώρο ή πόλη και ειδικότερα η πρώτη ομώνυμη ομάδα.
    Απέναντι σε αυτή τη σκιά μπορεί να πεί κάποιος με τρίτη ματιά προσπάθησε να παλέψει η Αεπ και με μια προσεκτικότερη ανάγνωση μεσα στον καιρό είναι αρκετά φανερό ότι δεν στηρίχθηκε απο τις λεγώμενες αρχές του…τόπου.
    Το γιατί δεν έχει σημασία.
    Απο την άλλη κοντό είναι το μέλλον και των εμπνευστών του συνθήματος “περι καμπαναριού και ότι τρώνε απο πίσω”….
    Ειληκρινά τώρα το να λέγεται κάτι τέτοιο νομίζουν κάποιοι ότι τους τιμά?!
    Απλή απορία χωρίς απολύτως καμιά προσδοκία σοβαρής απάντησης.
    Αλλά ευτηχώς τα ήθη δεν είναι εμπορικά προιόντα…
    Και που είστε…
    Η ουρά της αχλάδας ακόμη δεν φάνηκε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.