«Είναι απαραίτητο να έχουμε στη διάθεσή μας θεσμούς που να συμβάλλουν στην τεκμηρίωση για την ανάπτυξη της περιοχής» –  Επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή Ισαάκ Α. Νικολαΐδη στο Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Μ

3 Μαΐου 2023
21:28
Κανένα σχόλιο

  

    Έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμοθετημένους φορείς, το παράρτημα στη Δ. Μακεδονία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.), επισκέφθηκε το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής Ισαάκ Νικολαΐδης, όπου και συνομίλησε με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

      Σκοπός του Τ.Ε.Ε. είναι η αξιοποίηση της τεχνικής και της τεχνολογίας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.

Αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο και το έργο που έχει διαχρονικά επιτελέσει το ΤΕΕ και τη συμβολή του σε ζητήματα όπως: ανεργία, υποαπασχόληση, διεύρυνση του ρόλου του μηχανικού στην παραγωγική διαδικασία, υλοποίηση μελετών, κατάθεση διεπιστημονικών προτάσεων και πολλά ακόμα, ο υποψήφιος Βουλευτής στάθηκε με επιμονή στην ανάγκη  διεύρυνσης της παρουσίας του ΤΕΕ/ΤΔΜ στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας την αυτοτέλεια και το ήδη κατοχυρωμένο του ήθος.

Ο κ. Νικολαϊδης ενημερώθηκε για την γενικότερη λειτουργία και δράση του θεσμού, τα όσα  ¨τρέχουν¨ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με δεδομένο το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η Π.Ε. Κοζάνης λόγω απολιγνιτοποίησης και τόνισε πόσο σπουδαίο είναι για την περιοχή να έχει  στη διάθεσή της ένα τμήμα, όπως αυτό του Τ.Ε.Ε, που συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία τεκμηριωμένων προτάσεων για την ανάπτυξη της περιοχής.

Από το Γραφείο του υπ. Βουλευτή

Π.Ε. Κοζάνης,  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

Ισαάκ Α. Νικολαΐδη

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.