Προσκλήσεις ενδιαφέροντος  από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

4 Μαΐου 2023
10:28
Κανένα σχόλιο

 

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, κάνει γνωστό ότι προχωρά στη διενέργεια τεσσάρων (4) προσκλήσεων ενδιαφέροντος για την κάλυψη αναγκών του οι οποίες είναι:

1)  πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης και υλικά γραφείου, με  καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 19η Μαϊου 2023 και ώρα 13:00

2) πρόσκληση ενδιαφέροντος για την διανομή εντύπων, με  καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 19η Μαϊου 2023  και ώρα 13:00

3) πρόσκληση ενδιαφέροντος για την λογιστική υποστήριξη, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 19η Μαϊου 2023  και ώρα 14:00.

4) πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκτύπωση των αφισών και εντύπων του, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 19η Μαϊου 2023 και ώρα 14:00

Πληροφορίες, αναλυτική πρόσκληση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο 24610-24062, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στην ενότητα «Νέα» «Προκηρύξεις».

 

 

  O Πρόεδρος του Δ.Σ.

 Κέφαλος Νικόλαος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.