Σωκράτης Βατάλης: «Στις 21 Μαΐου η κοινωνία θα κάνει την πραγματική δημοσκόπηση – Μάης ανατροπής και νίκης»

4 Μαΐου 2023
11:31

 

Μήνυμα ανατροπής, αλλαγής και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλε χθες από την Κοζάνη και την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Κοζάνης, ο υποψήφιος Βουλευτής Σωκράτης Βατάλης.

Όπως είπε στο χαιρετισμό του αυτός ο Μάης θα είναι ο Μάης ο Μάης της κοινωνίας, ο Μάης της νίκης και της επιστροφής της δικαιοσύνης παντού και κάλεσε όλους τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπαραταχθούν στο μεγάλο αγώνα ώστε να φτάσουν οι ιδέες και οι θέσεις του κόμματος σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της Π.Ε. Κοζάνης:

«Σε αυτόν τον αγώνα της ανατροπής, της αλλαγής και της νίκης έξι(6) άξιοι σύντροφοι επιλεχθήκαμε να δώσουμε τη μάχη στην Π.Ε Κοζάνης αλλά είναι προφανές πως αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί. Είναι μια συλλογική μάχη για να διαδώσουμε τις θέσεις μας σε κάθε γωνιά του Νομού», επεσήμανε και πρόσθεσε με τα μηνύματα της κοινωνίας δείχνουν πως η πραγματική δημοσκόπηση θα γίνει το βράδυ των εκλογών:

«Τα χαϊδέματα των εταιρειών στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ θα σταματήσουν στις 21 Μαΐου και την επομένη όλοι μαζί προχωράμε για την προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ο Σωκράτης Βατάλης τόνισε πως όλες τις μέρες που απομένουν μέχρι το βράδυ των εκλογών πρέπει να ειπωθούν αλήθειες για όσα συμβαίνουν στην περιοχή:

«Δε θα αφήσουμε τα ψέματα Μητσοτάκη και των τοπικών εκπροσώπων του να επικρατήσουν. Θα πούμε αλήθειες για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση, για την ανεργία, για την άναρχη εξάπλωση των ΑΠΕ, το ξήλωμα του δημόσιου συστήματος υγείας και μια σειράς άλλων ζητημάτων».

Κλείνοντας χαρακτήρισε απόλυτα την τιμητική την πρόσκληση και επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στελεχώσει ο ίδιος το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε. Κοζάνης, σημειώνοντας πως αποτελεί μεγάλη ευθύνη μπροστά σε αυτόν το συλλογικό αγώνα:

«Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης».

6 σχόλια

  • Μικρέ πρέπει να επιδιώκεις συνέχεια τη σύγκριση και με τους συνοδοιπόρους και με τους αντιπάλους. Είσαι πολύ καλός στο debate.

  • εισαι πρωτος και με διαφορα ,προχωρα μπροστα με νεες ιδεες και οραματα,εισαι το μελλον της πολιτικης στο νομο κοζανης

  • Το 2019 οι ζαιοι λεγανε ακριβως τα ιδια,οι δημοσκοπησεις ειναι ψευτικες,στημενες κτλ κτλ! Τελικα χασανε τις ευρωεκλογες με 9 μοναδες και τις βουλευτικες με 8μιση μοναδες!! Τωρα παλι τα ιδια,παλι οι δημοσκοπησεις τους φταινε,δεν ειναι στραβος ο γιαλος αλλα εσεις στον συριζα στραβα αρμενιζετε!!!

    • Εσύ δημοσκόπε που δεν αρμενίζεις στραβά γνωρίζεις ότι οι συνταξιούχοι έχουν ακόμη κρατήσεις των νόμων του 2010 και δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό , φτωχοποιήσατε την μεσαία τάξη ανημέρωτε και άσχετε

  • Παπαγαλάκι της ν.δ φτωχοποιήσατε την μεσαία τάξη και έχεις το θράσος να γράφεις. Ο απλός πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει το ηλεκτρικό ,οι συνταξιούχοι ακόμη έχουν κρατήσεις των νόμων του 2010 . Εσύ πάρε το καλαθάκι του άδωνη με τα κουπόνια για το SUPER MARKET. Είσαι ανημέρωτος και άσχετος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.