Συναντήσεις του υποψηφίου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ισαάκ Νικολαΐδη με τον Μητροπολίτη Σερβίων &  Κοζάνης, τον Δήμαρχο και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης

4 Μαΐου 2023
18:44
Κανένα σχόλιο

 

 

Με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. κ. Παύλο, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής,  κ. Ισαάκ Νικολαΐδης ξεκίνησε το πρόγραμμα της ημέρας. Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη τον κ. Νικολαΐδη για την υποψηφιότητά του, συζήτησε μαζί του θέματα πέραν της πολιτικής και ανέφερε πως η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πρόσωπα με δίκαιες και αληθινές προθέσεις. Εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία του να συνεχιστεί η επικοινωνία μεταξύ τους.

Ακλούθησε συνέντευξή του κ. Νικολαΐδη στην ΕΡΑ Κοζάνης, δίνοντας το στίγμα της υποψηφιότητάς του, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν πριν από περίπου 30 χρόνια, όταν ξεκίνησε και η δημόσια δράση του. Στάθηκε σε θέσεις του κόμματος, που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, ενώ επεσήμανε την ανάγκη, οι ψηφοφόροι να αφιερώσουν χρόνο στην ενημέρωσή τους, για τις θέσεις όλων των κομμάτων και να κάνουν τη σωστή επιλογή.

 Αν και αντικρουόμενος, κυρίως στο σημείο που έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο συντελείται η απολιγνιτοποίηση, ο διάλογος που αναπτύχθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, ήταν ουσιαστικός και έδωσε λαβή να υποστηριχθεί για πολλοστή φορά από τον Υποψήφιο Βουλευτή, η ανάγκη να δοθεί περισσότερος χρόνος στην περιοχή ώστε να απορροφηθούν ΟΜΑΛΑ οι κραδασμοί από την ενεργειακή μετάβαση.

Στην συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο, αναπτύχθηκαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κλάδο, στα προβλήματα και τις προτεραιότητές του, αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών, όπως π.χ. είναι η εξεύρεση χώρου για την στέγαση του Ειρηνοδικείου Εορδαίας και η ανάγκη να διασφαλιστεί η παραμονή του εφετείου στην περιοχή, μπροστά στον επερχόμενο «Καλλικράτη των εφετείων».

Ειδική αναφορά έγινε στο μείζον θέμα της πρώτης κατοικίας με τον κ. Νικολαΐδη να υπενθυμίζει και να υπογραμμίζει ότι « ο νόμος του ΠΑΣΟΚ του 2010 έσωσε την πρώτη κατοικία χιλιάδων συμπολιτών μας τα χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης και χρίζει επαναφοράς του».

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.